BIOWELLNESS: Un eveniment al sănătăţii şi frumuseţii (P)

Data publicare: Marti, 24 Ianuarie, 2017 Total: 3996 accesari

BIOWELLNESS: Un eveniment al sănătăţii şi frumuseţii (P)

Societatea BIOWELLNESS se îndreaptă tot mai mult către consumul de produse naturiste, produse care nu conțin substanțe care să le modifice ingredientele de bază. Aceasta datorită faptului că a te menține sănătos devine o normalitate și nu un moft.
 

Astfel de produse au fost prezentate în cadrul evenimentului marca BIOWELLNESS ROMÂNIA din data de 19 ianuarie a.c. desfășurat la Hotel Best Western Central Arad – produse BIO care contribuie la sănătatea organismului și au un aport crucial în sublinierea frumosului.
 

Produsele FredericM își au originea în Franța, după cum probabil v-ați dat seama, mai exact din regiunea Grasse, locul de naștere a industriei parfumurilor. Cu 30 de ani în urmă, doi frați – Frederic și Serge Munoz - și-au propus să faciliteze tuturor accesul la produse de calitate, îngemănând inovația artistică cu respectul pentru tradiție și cu naivitatea determinantă a tinerilor antreprenori. Și-au luat ca deviză convingerea că atunci când o persoană iubește un produs, aceasta devine cel mai bun agent de vânzări. Nu numai că și-au atins scopul, dar au reușit să se facă remarcați prin calitatea oferită, astăzi având sute de mii de distribuitori în întreaga lume. În țara noatră produsele FredericM sunt distribuite prin compania Biowellness România care susține periodic seminarii și prezentări de produse datorită cărora participanții află din secretele frumuseții eterne franțuzești.
 

De această dată evenimentul a fost coordonat de către Christie Barbu – remarcabil om de afaceri, român stabilit în Franța, premiat cu locul IV ca lider mondial FredericM în anul 2014.
 

Deși limba română a fost "acompaniată" de limba franceză pe tot parcursul prezentării, pasiunea față de produsele cosmetice, naturalețea și simplitatea expunerii a făcut deliciul celor prezenți. Publicul a fost încântat, mai ales reprezentantele sexului frumos, să afle detalii despre ingrijirea tenului, despre parfumuri și celelalte produse ale companiei, de la o persoană care în mod clasic ar fi fost de așteptat să vorbească poate despre ”construirea de imperii” și mai puțin de "construirea libertății BIO".
 
”Sunt plătit de societate ca să distribui pasiune și fericire!” – au fost cuvintele cu care și-a încheiat Christie Barbu prezentarea oportunității de afaceri Biowellness România.

 

Mai multe detalii despre cum puteți să vă păstrați sănătatea consumând produsele FredericM și făcând și economii sau venituri suplimentare sau, de ce nu – adoptând un stil de viață unic, remunerați, frumoși și sănătoși, puteți afla vizitând pagina companiei www.bio-wellness-romania.com