(Foto/Video) Elev accidentat pe trecerea de pietoni în Arad !

Data publicare: Miercuri, 18 Ianuarie, 2017 Total: 5955 accesari

(Foto/Video) Elev accidentat pe trecerea de pietoni în Arad ! ARAD. Miercuri dimineața în jurul orelor 8.00 un elev de la Liceul "Henri Coandă" a fost luat în plin de un autoturism, pe trecerea de pietoni.  VEZI GALERIE FOTO+VIDEO

Miercuri 18 ianuarie în jurul orelor 8.00, când toți elevii se îndreaptau spre şcoală, un elev pe nume Mădălin Mititelu, în vârstă de 16 ani , care se îndrepta spre Liceul "Henri Coandă" din Arad , pe la mijocul trecerii de pietoni a fost luat în plin pe capota unui autoturism. 

Accidentul a avut loc pe strada Mărăşeşti colț cu Simion Balint. O şoferiță, care se afla la volanul unui Ford Fiesta a pătruns pe strada Mărăşeşti, moment în care l-a lovit în plin pe elevul de 16 ani. 

La locul accidentului se aflau cei de la Poliția Locală, iar la scurt timp au sosit polițiştii de la Rutieră, care au dat dovadă de promptitudine. Diriginta elevului a venit într-un suflet, speriată de ceea ce i s-a întâmplat elevului dumneaei, iar polițiştii rutieri i-au explicat tot ceea ce s-a întâmplat. Elevul acuza dureri uşoare la nivelul piciorului, însă nu părea rănit grav, dar până la investigații mai amănunțite nu ne putem pronunța.

" Îmi pare atât de rău, nu l-am văzut" spune şoferița pentru Ghidul Arădean, care se afla în stare de şoc.

REVENIM CU AMĂNUNTE despre starea de sănătate a elevului.