Dacă nu l-ai ales deputat, nicio problemă, Calimente vrea secretar de stat, „ca să fie bine să nu fie rău”

Data publicare: Vineri, 06 Ianuarie, 2017 Total: 4113 accesari

Dacă nu l-ai ales deputat, nicio problemă, Calimente vrea secretar de stat, „ca să fie bine să nu fie rău”

Pe principiul „Jeana nu moare, Jeana se transformă” Calimente, veşnicul deputat de Arad în diferite legislaturi la diferite partide dacă nu a fost votat pentru încă un mandat de deputat, acum vrea să fie secretar de stat la apărare.
 

Viaţa ca angajat la stat e una dulce pentru unii, după 16 ani de deputăţie, Mihăiţă Calimente nu reuşeşte să  mai ajungă deputat, dar nicio problemă, este în barca puterii şi dacă nu este deputat, se rezolvă un post de secretar de stat la ministerul Apărării, cel puţin acestea sunt informaţiile pe surse din filiala ALDE Arad care au ajuns la noi.
 

Cu alte cuvinte,, am fost angajat la stat atâta vreme, e greu să mai lucrezi în altă parte acum”, postul călduţ de secretar de stat este cea mai potrivită alegere pentru seful filialei ALDE Arad, care se pare că doreşte să iasă la pensie de la „tata statu, ”, şi după patru mandate de deputat, pensia specială este un drept legitim.
 

Cei care v-aţi bucurat că aţi scăpat de Calimente.....ŢEAPĂ! sau ghinion cum ar spune un clasic în viaţă.
 

Şi, pentru „performanţele” mirifice filialei ALDE Arad, adică sub 5% la alegerile din 11 decembrie,  se pare că nu va fi singurul post în noua orânduire, cei de la ALDE mai „vizează ceva posturi călduţe” în câteva deconcentrate,  „ca să fie bine să nu fie rău ”, asta pe principiul altui clasic în viaţă.


Să vedem ce post primeşte Tiberiu Dekany, care a "apărut" odată cu Calimente în prim planul ALDE Arad, după ce n-am mai auzit de domnia sa de o groză de vreme, a apărut ca Harap Alb căutând "prinţesa".



Mai citeşte: Calimente, avioanele şi traseismul politic



Pamflet T.B.