(FOTO) Accident mortal la Păuliş! Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa!

Data publicare: Sambata, 17 Decembrie, 2016 Total: 12077 accesari

PĂULIŞ. În seara zilei de sâmbătă, pe drumul Lipova-Arad, în zona localităţii Păuliş, a avut loc un accident mortal.  Şoferul, un tânăr de 23 de ani, conducând un bolid marca BMW X3 a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un pom de pe marginea drumului în apropiere de Păuliş şi a murit pe loc.


Este vorba de Cristian Ciocoiu, care a venit acasă să-şi petreacă Sărbătorile de iarnă alături de familie, el fiind plecat în Franţa la muncă. 


Se pare că tânărul nu se simţea bine, şi a plecat spre Arad unde avea un apartament în zona Podgoria, şi intenţiona să ajungă, însă în zona localităţii Păuliş, a pierdut controlul volanului, şi, se pare că din cauza vitezei şi a carosabilului umed a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac. Impactul a fost mortal pentru Cristian.
La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliției Rutiere, SMURD și ISU. Pentru scoaterea victimei a fost nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare.

 

Maşina pe care o conducea, era un BMW X3 cu numere de Constanţa. Tânărul a trimis bani în ţară părinţilor pentru a-i cumpăra o maşină aşa cum îşi dorea, iar aceştia au găsit-o tocmai în Constanţa de unde au şi adus-o. Se pare că tânărul avea carnetul de conducere obţinut în această vară.


Revenim cu mai multe poze în scurt timp!