Caz INCREDIBIL! Medic audiat pentru experimente pe copii şi luare de mită!

Data publicare: Sambata, 10 Decembrie, 2016 Total: 2998 accesari

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este audiat, la această oră, de poliţiştii bucureşteni, la Spitalul Marie Curie, fiind suspectat că a făcut experimente neautorizate pe copii şi că a luat mită, potrivit unor surse din Poliţie. În acest caz se desfăşoară cinci percheziţii, care vizează domiciliul medicului şi Spitalul Marie Curie, anunţă cei de la realitatea.net


Cinci percheziţii au loc, la această oră, într-o anchetă care-l vizează pe chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul "Marie Curie", din Capitală. Trei dintre acestea au loc la casele medicului, alte două, la spital. 


"Cel mai renumit ortoped din România a experimentat cu un implant neomologat pe o fetiță care șchiopăta. 11 operații mai târziu, fetița, devenită între timp domnișoară, de-abia se mai poate ridica din pat. Viața Amirei este prelungirea unui experiment. Are 19 ani fracturați de 11 intervenții medicale. Zilele de internare însumează mai bine de un an petrecut la secția de ortopedie a spitalului Marie Curie. "E un loc groaznic. Ca-n filmele de groază, dar mai rău, că mie-mi plac filmele de groază…" Acum locuiește în pat, într-o căsuță cu două camere din cartierul Sălaj. Liceul l-a făcut tot acasă, cu școlarizare la domiciliu. A reușit să ia bacul, dar nu știe ce să facă cu el. Își petrece zilele în pat. Iese foarte rar din casă, pe distanțe scurte și doar în cîrje. Piciorul ei stîng a devenit un membru străin, care, după atîtea operații, nu o mai ascultă, iar coloana i s-a deformat într-o scolioză supărătoare. Totul a început de la o luxație de șold.




Ciopîrțite, stîrpite sînt două cuvinte pe care Emilia Iliescu, mama Amirei, le folosește foarte des. „Oasele ei au fost ciopîrțite.” Doctorul nu a făcut operația recomandată, ci o inovație: i-a crăpat fetiței bazinul în două și i-a pus un implant din ceramică. Implantul „nu există în cărțile de ortopedie”, îmi spune revoltat un medic ortoped dintr-un mare spital din București. E unul dintre doctorii la care vin pacienții fugiți de la Burnei. M-a primit în cabinetul lui abia după cîteva luni bune de mesaje și telefoane. Vorbește calm și îmi explică lucrurile ca unui copil care e-n pericol să nu înțeleagă lecția.
Scrieți așa: A fost un experiment!”".


Citeşte toată ancheta aici



Sursa: casajurnalistului.ro