CSM Arad şi-a premiat, într-un cadru festiv, superlativele anului! (Galerie FOTO)

Data publicare: Vineri, 09 Decembrie, 2016 Total: 4047 accesari

Clubul Sportiv Municipal Arad şi-a premiat, în cursul zilei de joi, cei mai buni 10 sportivi pe 2016, clasament întocmit în urma punctajelor obţinute din rezultate internaţionale, prioritare într-o astfel de ierarhie şi apoi, naţionale.
 

În cadru festiv, la complexul de tenis de masă “Emil Prokopecz”, gala de final de an a clubului condus de “Puşa” Mihalache - cea care a avut cuvântul de deschidere - a fost presărată cu frumoase momente demonstrative oferite de sportivele secţiilor de gimnastică artistică, ritmică şi aerobică. Evenimentul a fost onorat de sportivi şi antrenori de la CSM Arad, părinţi, susţinători şi nu în ultimul rând de invitaţi speciali, printre care îi amintim pe Viorel Bitang şi Vasile Păltineanu, foşti directori ai clubului şi din partea municipalităţii, viceprimarul Călin Bibarţ Au fost oferite diplome de excelenţă, printre cei premiaţi numărându-se două doamne ale sportului arădean şi românesc: Magdalena Leszay, pentru întreaga activitate în tenisul de masă şi Aurelia Gabor, pentru 25 de ani neîntrerupţi în sala de fitness.
 

Iată cum arată lista laureaţilor anului 2016, cu menţiunea că cele 10 poziţii sunt ocupate de 12 sportivi, locurile şase şi nouă fiind împărţite de câte doi sportivi:
 

1.Gag Andrei Marius (atletism)

2.Dodean Monteiro Daniela (tenis de masă)

3.Danciu Emanuel (haltere)

4.Codrean Casian (tir sportiv)

5.Condurache Luciana (haltere)

6.Tomuţ Diana şi Kabat Beata (judo)

7.Ichim Sonia (gimnastică ritmică)

8.Mărcoşan Cristian (tir sportiv)

9.Petre Carmen şi Ciocluţ Natalia (kaiac canoe)

10.Rusu Raul (atletism).
 

De asemenea, nu au fost uitate nici speranţele clubului, 10 copii de perspectivă fiind recompensaţi şi premiaţi:
 

Cîmpan Andrei, atletism

Neacşu Iasmina, gimnastica artistică

Tripa Giulia, gimnastică aerobică

Moţ Maria, gimnastică ritmică

Vizitiu Adelina, haltere

Kalmar Gabriel, judo

Wasniski Denis, kaiac canoe

Rad Lucas, nataţie

Strună Adela, tenis masă

Vărcuş Briana tir sportiv.
 

La finalul galei, directorul CSM Arad, Lucia Mihalache, ne-a declarat: “2016 a fost greu, fiind primul meu an în calitate de director, dar totodată frumos, cu aproximativ 200 de medalii naţionale la toate categoriile de vârstă, de la juniori III până la seniori, dar şi medalii europene şi mondiale, plus participări la Jocurile Olimpice. Anul viitor sper să fie şi mai bine, să învăţ mai multe, pe această cale ţin să le mulţumesc domnilor Bitang şi Păltineanu, care m-au ajutat să trec mai uşor peste acest hop al debutului meu în conducerea clubului. Am organizat o premiere a sportivilor de reală perspectivă tocmai pentru a-i încuraja pe aceşti copii să crească şi să facă o figură cât mai frumoasă alături cei deja consacraţi.



Sursa: csm arad, primăria arad