Grigore Cartianu îşi lansează şi la Arad volumul ,,Miracolul din noiembrie,,

Data publicare: Duminica, 27 Noiembrie, 2016 Total: 1685 accesari

Grigore Cartianu a fost prezent în Arad în cursul zilei de sâmbătă, pentru lansarea celei mai noi cărţi scrise de domnia sa: „Miracolul din noiembrie”. Evenimentul a avut loc în sala „Vasile Goldiş” a Consiliului Judeţean, eveniment la care Grigore Cartianu nu a venit doar cu volumul „Miracolul din noiembrie”, fanii domniei sale au putut afla despre toate cărţile scrise până acum pe care şi-a pus semnătura, printre care amintim cele legate de revoluţia română din 1989: „Crimele Revoluţiei”, „Sfârşitul Ceauşeştilor”, „Teroriştii printre noi,” „Jurnalul unui puci ratat”, „Cartea Revoluţiei”.
 

„Evenimentele din cărțile pe care le-am scris sunt legate de firul roșu numit propagandă, minciună, diversiune. Batjocura la adresa românilor a fost totală în noiembrie 2014 (despre care am scris în cartea „Miracolul din noiembrie - uimitoarea istorie a zilei în care diaspora și Facebook au obținut o victorie eroică”), atunci când confrații noștri au fost obligați să stea peste 12 ore la rând, să voteze președintele României. Am întâlnit cazuri de oameni care au mers peste 1000 km cu avionul, să voteze, unii au plătit chiar peste o mie de dolari pe transport și cazare. Asta arată, pe de altă parte, cât suntem de neserioși noi, cei din România, care ignorăm dreptul nostru la vot. Avem impresia că mergem după fenta televiziunilor care fac propagandă mincinoasă.” - a spus Grigore Cartianu în prezentarea volumului „Miracolul din noiembrie”.

 

O parte a evenimentului a fost dedicată şi celorlalte cărţi despre Revoluţia Română din 1989, iar la final, a făcut o radiografie a climatului politic actual, a partidelor din România, accentul principal fiind pus pe partidul lui Ion Iliescu, fost prin secretar PCR în perioada de dinainte de 1989 şi a pericolului pe care acesta îl reprezintă în opinia domniei sale: 

PSD este un partid periculos, se plasează pe comportamentul de tip bolșevic, propaganda prin minciuna rostită de sute de ori, până le intră oamenilor în cap și îi conving pe oameni să voteze cu mine. Selectezi cele mai oribile minciuni, șapte-opt, pui lângă ele vreo trei adevăruri, și îi convingi pe oamenii care nu au mintea mai sprințară” a concluzionat Grigore Cartianu
 

La finalul evenimentului, Grogore Cartianu a oferit autografe celor prezenţi.