Şofer imprudent pe Liviu Rebreanu ! GALERIE FOTO

Data publicare: Vineri, 04 Noiembrie, 2016 Total: 2530 accesari

ARAD. Vineri seara, în jurul orelor 18.30 a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat şi un copil. VEZI mai multe detalii !

Un autoturism marca Alfa Romeo se îndrepta din direcția Şaguna spre Pădurii, când la intersecția străzilor Liviu Rebreanu cu Oituz, a fost izbit puternic de un autoturism marca Škoda, care venea dinspre Oituz pe Rebreanu. Şoferul autoturismului Śkoda nu s-a asigurat, conducând cu viteză şi a acroşat autoturismul care circula regulamentar pe strada Liviu Rebreanu.

În urma impactului, un băiat în vârstă de 12 ani, care se afla în Alfa Romeo s-a izbit cu capul de uşa maşinii. La fața locului, au sosit la nici două minute, două echipaje de la Poliția Rutieră şi o Ambulanță. Cei de pe Ambulanță s-au asigurat că băiatul nu este rănit grav, iar polițiştii rutieri au efectuat procedurile legale de la fața locului.

Martorii oculari spun că în acea intersectie au loc des accidente, deoarece, pe colțul cu pricina este parcat un microbuz care ia din vizibilitatea şoferilor. Polițiştii de la rutieră au stat de vorbă cu proprietarul microbuzului şi i-au explicat că nu este parcat legal, însă, proprietarul microbuzului nici n-a vrut să stea de vorbă cu ei.

Deasemenea, şoferul vinovat a vorbit foarte calm, chiar dacă a avut mare viteză si a fost vinovat, ce-i drept, de un eveniment rutier fără victime, însă, urmările puteau fi mult mai grave.