Preşcolarii de la Bambi au învăţat regulile de circulaţie împreună cu Subcomisarul Meszar Răzvan şi Agentul Pantea Cristian (VIDEO + POZE)

Data publicare: Joi, 20 Octombrie, 2016 Total: 7695 accesari

Arad. Joi dimineaţă, preşcolarii de la Grădiniţa Bambi din Arad, împreună cu Subcomisarul Meszar Răzvan împreună cu Agentul Pantea Cristian au desfăşurat o activitate deosebită ! AFLĂ despre ce este vorba (VIDEO + FOTO)

 

Preşcolarii de la grupa mare, de la Grădiniţa Bambi au desfăşurat un exerciţiu practic, împreună cu poliţiştii rutieri şi au observat semnele de circulaţie, semafoarele, dar şi pietonii , bicicliştii , respectiv autoturismele, cum se deplasează în trafic.

 

Subcomisarul Meszar Răzvan le-a explicat celor mici care sunt regulile de circulaţie şi cum trebuie respectate ele, pentru a evita accidentele. Deasemenea le-a explicat copiilor că, la fiecare trecere de pietoni, semaforizată sau nesemaforizată, copiii trebuie să se asigure foarte bine.

 

Preşcolarii au fost foarte încântaţi de activitate şi au promis poliţiştilor că vor respecta regulile de circulaţie, şi vor purta centuri de siguranţă, un lucru ce trebuie deasemenea subliniat ! De apreciat este faptul că implicarea poliţiştilor rutieri  arădeni este foarte mare, şi vine în sprijinul cadrelor didactice, pentru desfăşurarea unor activităţi atât de reuşite !

 

“Împreună cu preşcolarii de la Grădiniţa Bambi am făcut un exerciţiu practic, în Municipiul Arad, la trecerea de pietoni, pentru a urmări dezvoltarea aptitudinilor şi a capacităţii acestor copii de a executa o traversare regulamentară la trecerea de pietoni, aptitudini care trebuie să şi le însuşească la această vârstă pentru a preveni implicarea lor într-un accident de circulaţie” a precizat pentru Ghidul Arădean, Subcomisarul Meszar Răzvan din cadrul Poliţiei Rutiere Arad.

 

Activitatea de astăzi este prima activitate, ce este prevăzută şi în proiectul de Parteneriat între cele două instituţii.