Continuă lucrările de cuplare în oraşul Ineu. Noi întreruperi în furnizarea apei potabile.

Data publicare: Marti, 11 Octombrie, 2016 Total: 1215 accesari

Începând de marţi, 11 octombrie 2016 şi până vineri, 14 octombrie 2016, în cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”/Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., sunt planificate noi lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în oraşul Ineu.
 

Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată de curând, incluzând branşamentele aferente.
 

Aceste lucrări se vor derula în mai multe etape, astfel că în perioada 11 – 14 octombrie a.c., interval orar 09:00 - 17:00, sunt posibile întreruperi de furnizare a apei potabile urmând să fie afectate o serie de firme de pe Calea Republicii şi Calea Aradului, Blocurile A.N.L şi Spitalul Mocrea.
 

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor.