AFLĂ care este recomandarea psihologilor pentru toți părinții !

Data publicare: Sambata, 01 Octombrie, 2016 Total: 2856 accesari

ARAD. Psihologii vin şi îi avertizează pe toți părinții despre o problemă des întâlnotă în rândul copiilor, de la preşcolari până chiar şi la adolescenți.

Tot mai des observăm în jurul nostru copii trişti, mai ales în rândul adolescenților, sau a copiilor de nivel primar. Psihologii spun că acest lucru se datorează faptului că părinții petrec mult prea puțin timp cu proprii lor copii. La suprafață nu pare atât de grav, pentru părinți, însă în sufletul copiilor se duce o "luptă" strânsă, între : singurătate, nesiguranță şi dorul părinților. De cele mai multe ori copiii învață să se descurce singuri, în toate. Aici, specialiştii vin şi completează : " Părinții nu mai pot spune că şi ei au trăit cu cheia la gât, deoarece pe atunci siguranța pe străzi era mult mai mare, erau alte vremuri". 

Ceea ce ne recomandă psihologii este că trebuie, obligatoriu să le arate copiilor cât de mult îi iubesc şi să petreacă cel puțin o oră pe zi împreună, toți membrii familiei.

Astăzi spre exemplu este o zi minunată de toamnă, iar acest prilej este minunat pentru o plimbare în parc. Veți observa bucuria copiilor care va fi imensă! Şi adolescenții pot face o plimbare cu părinții cu bicicletele, sau să joace un meci de fotbal, ping pong etc.