Accident deosebit de grav pe drumul Arad-Oradea ! Soția şoferului vinovat a decedat!

Data publicare: Vineri, 09 Septembrie, 2016 Total: 10444 accesari

ARAD. În seara zilei de vineri, în jurul orelor 20.30, pe DN 79 (Arad-Oradea) la intersecția cu drumul ce leagă localitățile Curtici şi Sântana a avut loc un accident deosebit de grav !

Polițiştii rutieri, ajunşi la fața locului în cel mai scurt timp posibil, iar în aceste momente efectuează măsurătorile. Potrivit polițiştilor, una dintre victime se află în stare foarte gravă.

Revenim cu amănunte !

 UPDATE 1 : Potrivit unor martori oculari, prezenți la fața locului, se pare că un bărbat în jur de 65 de ani, din județul Arad, care se afla la volanul unui Renault Laguna a intrat în depăşirea unui Tir, cu numere de Tm, iar la revenirea pe bandă, a pierdut controlul volanului, şi a intrat pe contrasens, unde a intrat într-un pom.
În urma impactului, soția care se afla pe scaunul din dreapta s-a lovit foarte grav, iar la această oră se află în comă. Potrivit celor de la Smurd femeii i se va amputa bratul drept.

În urma efectuării testului de alcoolemie, niciunul dintre şoferi n-au consumat alcool.

UPDATE 2 : Din nefericire, în urma efectuării procedurilor de resuscitare, de către medicii de pe Smurd, pasagerul din dreapta autoturismului, soția şoferului care a produs accidentul, a decedat în jurul orelor 22.15.