AFLA cum poti evita boala secolului : CANCERUL !

Data publicare: Sambata, 20 August, 2016 Total: 2502 accesari

Cancerul, boala secolului este spaima tuturor, iar alimentatia este principala cauza a acestei maladii. Acrimolida, este o molecula toxica, care creste riscul aparitie cancerului. AFLA cum apare aceasta molecula, in bucataria tuturor !

 

Aceasta molecula, care cauzeaza cancerul se formeaza in timpul prajirii sau coacerii alimentelor bogate in carbohidrati. Tocmai din aceste motive, cei mai multi nutritionisti avertizeaza populatia sa evite prajelile. Potrivit Descopera.ro, pericolul acrimolidelor a fost descoperit intr-un tunel subteran.

 

In urma cu 20 de ani,o echipa de muncitori care aveau o lucrare in sudul Suediei au fost testati pentru a vedea daca nivelul moleculei de acrilomida din sange era normal. In urma rezultatelor s-a dovedit ca muncitorii aveau un nivel crescut de acrilomide in sange, iar expertii au ajuns la concluzia , ca sursa sunt burgerii.  Nivelul crescut de acrilomide a fost descoperit in produsele consumate de muncitori in pauza de masa, care contineau cartofi prajiti , precum si in cafea.

 

Acrilomidele se formeaza in reactiile dintre amino-acizi naturali si carbohidrati. Ei nu se regasesc in mancarea fiarta. Carnea, pestele sau lactatele nu contin acrilomide. Asadar, o regula de aur a luat nastere : evitati prajelile , ca sa evitati bolile !

 

Cercetatorii, chiar daca au descoperit sursa acrilomidelor, nu au precizat ca sunt cancerigene, daca sunt consumate in cantitati mici.