Dieta de vara - ce alimente trebuie sa consumam pentru a slabi

Data publicare: Vineri, 12 August, 2016 Total: 2356 accesari

   Vara slabesti cel mai usor. Daca frigul iernii te obliga sa maresti cantitatea de mancare si in special cantitatea de grasimi, caldura verii si varietatea de fructe si legume te vor ajuta sa scapi de cateva kilograme. Daca adaugi si o hidratare buna si mai multa miscare dieta va fi completa.
 

- Rosii

   Rosiile, consumate zilnic, ajuta la reglarea greutatii. Au un continut scazut de calorii, de grasimi saturate si de colesterol. Sunt recomandate in dietele sanatoase de slabire. Rosiile contin vitamine: A, vitamine din complexul B, C, fibre, magneziu, fosfor, toate fiind necesare organismului pentru a-l mentine in forma si intr-o stare buna de sanatate.
 

Fasole verde

   Fasolea verde, pe care o gasesti proaspata vara, este satioasa, dar are un continut slab de calorii si nu te ingrasa. In schimb fasolea verde contine proteine si vitamine benefice sanatatii.
 

Fructe de padure

   Profita din plin de sezonul fructelor de padure: coacaze, afine, zmeura. Contin vitamine: A, B, C, E, sunt antioxidanti puternici, ceea ce face ca fructele de padure sa neutralizeze radicalii liberi si sa incetineasca imbatranirea organismului. Stimuleaza memoria si mentin sanatatea sistemului nervos. Te feresc de raceli, ajuta digestia si iti imbunatatesc starea de spirit. Perfecte in diete si cure de slabire.

Peste

   Inlocuiti carnea cu pestele – sunt de parere majoritatea specialistilor in nutritie. Pestele contine acizi grasi omega 3 care ajuta la dezvoltarea creierului si la...

Citeste mai mult la:
http://www.grasomega.ro/dieta-de-vara-ce-alimente-trebuie-sa-consumam-pentru-a-slabi/