AFLA de ce este periculos sa bei cafeaua dimineata pe stomacul gol !

Data publicare: Vineri, 22 Iulie, 2016 Total: 3100 accesari

ARAD. Cafeaua bauta pe stomacul gol, poate avea consecinte grave ! AFLA despre ce este vorba!

 

Specialistii ne atrag atentia asupra pericolului ce ne poate pandi, daca bem cafea pe stomacul gol. Multe persoane obisnuiesc sa consume cafeaua la primele ore ale diminetii, imediat cum s-au trezit, inainte de micul dejun.

 

Acest obicei, este unul total gresit, intrucat poate dauna grav sanatatii. Specialistii vin si cu explicatia : O simpla ceasca de cafea bauta pe stomacul gol va creste aciditatea din stomac, si va ingreuna procesul de digestie. Persoanele bolnave de gastrita sau alte boli ale stomacului, au cel mai mult de suferit din aceasta cauza. Nivelul de cortizol din organism creste intr-un ritm alert si corpul are nevoie de mult timp pentru a-l scadea.

 

La persoanele care consuma cafeaua pe stomacul gol, s-a observat ca apare senzatia de balonare. Deasemenea poate aparea si senzatia de greata.

 

Conform studiilor, cafeaua ar trebui consumata la aproximativ o ora dupa momentul trezirii, astfel incat, sa va puteti bucura cu adevarat de beneficiile ei. Inainte de a savura cafeaua de dimineata, nu uitati, serviti micul dejun !