Descoperă comorile adâncurilor, în Atrium Mall!

Data publicare: Joi, 23 Iunie, 2016 Total: 1764 accesari

   Până duminică 26 iunie 2016, inclusiv, Atrium Mall Arad găzduiește o nouă ediție a târgului  îndrăgit de arădeni și nu numai: Expomineralia. Fie că se pregătesc pentru sezonul cald sau vor să își completeze garderoba cu accesorii în tendințe, clienții Atrium Mall Arad vor găsi aici nenumărate opțiuni pentru preferințele lor.


   Această ediție a Târgului Internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia este dedicată bijuteriilor de inspirație marină, venind în întâmpiarea celor care sunt deja cu gândul la vacanța de vară.

 

   Pentru că adâncurile mărilor ascund adevărate comori, Expomineralia le propune clienților să descopere o parte dintre ele. Ediția „comorile adâncurilor” prezintă un mic univers marin unde vizitatorii pot admira și, bineînțeles, cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele obiecte aduse la suprafață din adâncurile mărilor și oceanelor lumii.
 

   Pe lângă acestea, doamnele și domnișoarele pot alege din peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemnpietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.