Bucuria Miscarii a prescolarilor de la Gradinita Bambi si Gradinita Prieteniei de 1 IUNIE ! VEZI GALERIE FOTO

Data publicare: Miercuri, 01 Iunie, 2016 Total: 4942 accesari

ARAD. Astazi de 1 iunie si soarele le-a zambit tuturor copiilor, care s-au pregatit cu multe emotii si bucurie, pentru aceasta zi. Prescolarii de la Gradinita P.P. „Bambi” din Arad impreuna cu cei de la Gradinita P.P. „Prieteniei” au organizat concursuri pentru cei mici, coordonati fiind de reprezentanti ai Biroului Rutier Arad. VEZI GALERIE FOTO

 

Micutii de la Gradinita Bambi din Arad s-au pregatit de la primele ore ale diminetii, cu multe emotii, pentru activitatile desfasurate cu ocazia zilei de 1 iunie. Toate grupele Gradinitei au desenat pe asfalt, dupa care, cei de la grupa mare si cei de la mijlocie s-au intrecut in competitia „Bucuria Miscarii” pe terenul de sport  „Vasile Goldis”. Concursul de alergare si biciclete, a fost unul reusit, drept rasplata si soarele le-a zambit pe tot parcursul desfasurarii lui.

 

Cei mici au primit de la politistii rutieri domnul Agent Sef Princip. Trasca Costel si Agent Princip. Buturuga Mirel, medalii, diplome, precum si alte premii. „Ne aflam la concursul „Bucuria Miscarii” , care este in acest an la a –VI-a editie, avand un parteneriat intre Biroul Rutier si Gradinita P.P. Bambi. Ne bucuram ca toti copiii au fost foarte bine pregatiti si speram ca in fiecare an sa ne bucuram de aceasta zi deosebita, atat pentru ei, cat si pentru noi” ne spune domnul Agent Sef Princip. Trasca Costel.

Surprizele pentru micutii de la Bambi au continuat si la Gradinita , unde au fost asteptati de Mikey si Minnie, iar momentul sosirii a doua torturi festive i-a incantat pe toti. Deasemea au avut parte si de o alta mare surpriza, din partea doamnei director Istrate Corina, care le-a pregatit micutilor, un moment in care au avut ocazia sa dea drumul porumbeilor, o alta surpriza, si sa fie inaltate baloane spre cer !