Dieta Cambridge: schimba obiceiurile alimentare nesanatoase

Data publicare: Joi, 03 Martie, 2016 Total: 7405 accesari

Cu siguranta esti tentata sa o incerci, dar, pentru a te convinge, iti voi prezenta cateva motive pentru care ar trebui neaparat sa alegi dieta Cambridge. Astfel, pe langa faptul ca te va ajuta sa iti recapeti silueta si sa fii din nou in centrul atetiei, acest regim alimentar are si rolul de a-ti schimba obiceiurile alimentare nesanatoase insa fara a te infometa. De asemenea, spre deosebire de alte modalitati de a slabi, alegand-o pe aceasta iti vei asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale.
 

Cel mai important este insa ca dieta Cambridge iti permite sa slabesti un numar semnificativ de kilograme intr-un timp scurt si, atentie, sa nu le mai pui la loc dupa terminarea acestui regim!
 

In ce consta:


Ceea ce trebuie sa stii de la inceput este ca dieta Cambridge iti permite sa consumi o cantitate de alimente invers proportionala cu greutatea pe care vrei sa o slabesti. Asadar, cu cat iti doresti sa pierzi mai mult in greutate, cu atat mesele tale vor fi mai mici. Produsele consumate in cadrul acestui regim alimentar contin atat carbohidrati, proteine si fibre, cat si peste 30 de nutrienti.


Vezi dieta completa pe diete-sanatoase.ro