Ce bărbat preferă fiecare femeie în funcție de zodie

Data publicare: Joi, 03 Martie, 2016 Total: 3512 accesari

    Bărbații sunt un mare punct de interes pentru o femeie, iar modul în care ne abordează este apreciat diferit de fiecare dintre noi. Te-ai gândit vreodată că semnul tău zodiacal ar putea avea un cuvânt de spus în privința asta?

    Iată ce fel de barbați preferăm noi femeile în funcție de acesta.
 

Berbec
Directă și greu de impresionat, femeia berbec va avea mereu o slăbiciune pentru bărbații siguri pe ei și puternici. Pe lângă aceste două trăsături, un strop de curaj venit din partea bărbatului cu siguranță oferă puțină „picanterie” în gusturile sale.
 

Taur
Dacă ai impresia că lumea se îmvârte doar în jurul tău, cu siguranță nu vei fi luat în seamă de femeia taur. Nu încerca să-i câștigi atenția prin lauda de sine. Gătește-i, cântă-i (chiar dacă nu ai un talent înnăscut pentru asta) și arată-i prin lucruri simple cât de mult îți pasă de ea.
 

Gemeni
Stereotipul bărbatului ideal pentru femeia gemeni este mai greu de conturat. Dacă ești totuși genul de persoană care găsește subiecte interesante de dicuție, cu siguranță ai o bulină albă. Va căuta să aibă cât mai multe lucruri în comun cu bărbatul de lângă ea și care să nu o plictisească.
 

Citeste articolul complet pe YVE.ro