5 tendinte ale anului 2016 in amenajarea dormitorului

Data publicare: Luni, 29 Februarie, 2016 Total: 1832 accesari

   Dormitorul - camera in care ne retragem pentru reincarcarea bateriilor si in care ne trezim in fiecare dimineata - trebuie sa fie amenajata astfel incat sa ne relaxeze si sa ne binedispuna. Deloc intamplator, tendintele anului 2016 in amenajarea dormitorului ne ajuta sa transformam aceasta incapere in cel mai relaxant loc al casei.
 

   In domeniul amenajarilor interioare se observa, de la an la an, tendinta de intoarcere spre natura in care totul este simplu, firesc si atat de familiar. Anul 2016 vine sa intareasca acest curent si in amenajarea dormitoarelor, in decorul carora trebuie sa se regaseasca elemente nascute in natura, culori delicate, dar si elemente decorative indraznete. Iata care sunt principalele tendinte ale anului curent in amenajarea dormitorului.
 

   Unul dintre cele mai populare stiluri de amenajare ale ultimilor ani este, fara indoiala, stilul scandinav. Asa ca daca nu stii ce stil sa alegi pentru dormitorul tau, te poti inspira din decorurile locuintelor din tarile nordice. Datorita paletei cromatice si a elementelor folosite in amenajarea lor acestea transmit multa liniste. Si nu asta este ceea ce ne dorim cu totii de la un dormitor?
 

   Stilul scandinav este o alegere potrivita mai ales in amenajarea dormitoarelor mici si rareori mangaiate de razele soarelui. Acest lucru se datoreaza in special albului folosit pe scara larga de catre nordici. Un interior scandinav poate avea atat tavanul, cat si peretii si pardoseala imbracate in alb. Si nu vei gresi cu nimic daca vei asorta finisajele albe cu...

 
Citeste mai mult la:

http://www.casadex.ro/2016/02/5-tendinte-ale-anului-2016-in-amenajarea-dormitorului/