Un tată a transformat camera fetiţei sale într-un tărâm de basm

Data publicare: Vineri, 29 Ianuarie, 2016 Total: 2652 accesari

Niciun tată nu poate rezista tentaţiei de a-i face o bucurie propriei fiice şi nimic nu pare imposibil, nici chiar atunci când micuţa îşi doreşte o cameră desprinsă din basmele cu zâne, prinţi, prinţese şi tot felul de alte personaje de poveste.

 

Nici Rob Adams, un tată american n-a putut să treacă cu vederea peste dorinţa copilului său de doar 6 ani, Lia, de a avea o cameră de poveste. Când Lia i-a spus că şi-ar dori să aibă în camera ei un copac cu scorbură, aşa cum au zânele din poveşti, în care să-şi poată citi cărţile cu basme, Rob n-a refuzat-o, ci s-a pus pe treabă.

 

În încercarea de a-i satisface cât mai rapid dorinţa micuţei sale, Rob s-a lansat în căutarea unui copac care să corespundă cerinţelor acesteia. Spera să găsească un copac artificial în genul celor folosiţi în amenajarea spaţiilor de joacă. Şi a găsit, doar că preţul unui astfel de exemplar se învârtea în jurul uriaşei sume de 100.000 USD. Însă acest lucru nu l-a descurajat pe tânărul tătic, ci l-a ambiţionat să găsească o soluţie mai ieftină, o soluţie care să-i permită să confecţioneze chiar el copacul mult visat.

 

Realizând ce are de făcut, ce tip de muncă implică realizarea unui asemenea proiect, Rob s-a înscris la cursurile de sudură organizate de Carla Grahn, un artist local, care l-a şi ajutat în schiţarea structurii viitorului copac cu scorbură pentru camera fetiţei. Apoi, cu ajutorul filmuleţelor de pe youtube, a învăţat cum poate umple structura din fier cu beton şi cum poate modela materialul pentru a obţine rezultatul dorit. După ce-şi notase tot ce are de făcut şi după ce testase materialele pe care urma să le folosească, ambiţiosul tătic a realizat un prototip, o machetă la scară mică, în garajul casei sale şi abia după aceea...

 

Articol integral şi imagini la:

http://www.casadex.ro/2016/01/un-tata-a-transformat-camera-fetitei-sale-intr-un-taram-de-basm/