Doi copii şi-au pierdut viaţa într-un incediu din municipiu

Data publicare: Vineri, 29 Ianuarie, 2016 Total: 1706 accesari

Doi copii, în vârstă de cinci, respectiv 11 ani şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, într-un incendiu izbucnit într-o casă din Arad. În incinta imobilului se mai aflau opt fraţi şi părinţii lor care au fost evacuaţi de pompieri.

 

Potrivit informaţiilor trasmise de agenţia Mediafax, incendiul a cuprins o casă din cartierul Aradul Nou, în care locuiau zece copii şi părinţii acestora. În cursul dimineţii, un trecător a sunat la 112, observând focul când a plecat la serviciu, iar când au ajuns pompierii, casa ardea generalizat, flăcările cuprinzând cele trei camere, bucătăria şi acoperişul.
 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu o unitate SMURD şi o echipă de căutare şi salvare victime.
 

"În interiorul locuinţei au fost găsiţi decedaţi doi copii, de cinci şi 11 ani, respectiv o fată şi un băiat. Familia avea zece copii, ceilalţi opt şi părinţii fiind evacuaţi", a declarat Pleşca, pentru sursa citată.
 

Flăcările au cuprins şi casa învecinată, lipită de cea în care a izbucnit incendiul. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ trei ore, cauza incendiului urmând a fi stabilită.

 




foto: ISUJ Arad