În Westfield, iarna e magică! (P)

Data publicare: Joi, 28 Ianuarie, 2016 Total: 1737 accesari


Când iei decizia de a cumpăra o casă, te gândești la fiecare membru al familiei - cum se va simți în noul cămin? Cei mici au nevoia lor de libertate și confort, în timp ce adulții își doresc, poate cel mai mult, ca „acasă” să fie o oază de liniște și relaxare - locul în care „închizi ușa în nas” problemelor de zi cu zi.


         Copii fericiți și părinți relaxați, în Westfield

         Atunci când nu ești nevoit să-ți rogi copiii să nu mai alerge desculți prin casă și nici nu te îngrijorezi când primești factura la energie, ai scăpat de una dintre neplăcerile semnificative ale familiilor tinere, în anotimpul rece. În Westfield, nu trebuie să faci economie la încălzire - acum, vilele au un sistem performant de izolație CADOU!

      Noul sistem de termoizolație reduce pierderile normale de căldură cu până la 50%, datorită stratului mult mai gros de polistiren folosit (15 cm, față de 10 cm - termoizolația standard a celor mai bine izolate case de pe piața imobiliară actuală). Geamurile tripan (cu strat triplu de sticlă) consolidează izolația termică și fonică a vilelor din Westfield.

         Cadoul nostru, pentru tine!

     Sistemul premium de izolație este doar unul dintre beneficiile pe care ți le oferim, în cartierul rezidențial Westfield. La o simplă vizită, vei înțelege de ce tot mai multe familii aleg să-și petreacă viața aici: doar în Westfield găsești vile cu arhitectură modernă și compartimentare optimizată, într-un cartier și o comunitate de calitate, care au foarte multe de oferit rezidenților. Mai spunem că prețul unei case în Westfield te va surprinde în mod plăcut?

       Te invităm să descoperi vilele din Westfield și să profiți de oferta noastră actuală, valabilă pentru o perioadă limitată! Programează o vizită la tel. 0729 529 989 sau 0753 466 762 și află noutățile pe www.westfield.ro!