Violator prins la frontieră

Data publicare: Marti, 12 Ianuarie, 2016 Total: 2254 accesari

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac - I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român care figura în bazele de date ca fiind urmărit general, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

 

Potrivit comunicatului de presă emis azi de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, ieri seară, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Anglia – România, cetăţeanul român Neculai D., în vârstă de 40 de ani, din judeţul Galaţi.
 

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era urmarit general, alertă introdusă de autorităţile române, acesta având de executat 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
 

Poliţistii de frontiră au întrerupt călătoria persoanei în cauză şi au predat-o unei echipe din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.