Reacţia lui Traian Băsescu despre decizia în dosarul fratelui său

Data publicare: Vineri, 08 Ianuarie, 2016 Total: 2328 accesari

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat azi pentru MEDIAFAX, că fratele său, Mircea Băsescu, a primit „o condamnare grea”, în condiţiile în care a susţinut că nu a luat niciodată bani, afirmând că fratele trebuie să respecte decizia tribunalului şi să recurgă la căile legale de atac.

 

"Este o condamnare grea, în condiţiile în care fratele meu susţine că nu a luat niciodată bani şi aşa au şi fost declaraţiile în fază iniţială, pe urmă s-au modificat. Trebuie să respecte decizia tribunalului şi să exercite căile de atac legale, apel la această decizie către Curtea de Apel", a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul preşedinte Traian Băsescu.
 

Traian Băsescu a precizat că nu ştie dacă avocaţii fratelui său, Mircea Băsescu, au început demersurile necesare pentru a ataca decizia primei instanţe.
 

"Nu cred că până când apare tot documentul, motivarea se poate face acest lucru", a mai spus Traian Băsescu.
 

Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, spune că nu se aştepta să fie condamnat la închisoare pentru că se consideră nevinovat, el susţinând că va ataca cu apel decizia Tribunalului Constanţa, transmite sursa citată.






foto:b1.ro