NOU ÎN ARAD: Bistro Tirol

Data publicare: Luni, 04 Ianuarie, 2016 Total: 11456 accesari





Provenienţa cuvântului Tirol, care vine de la regiunea austriacă
pe care am vizitat-o în câteva rânduri, şi care m-a impresionat în aşa fel încât am pornit să deschid un local inedit, în care preparatele tradiţionale româneşti, gătite "ca acasă" să predomine.



Totuşi pentru că
purtăm un nume austriac - Bistro Tirol - în meniu vor exista în procent de până la 15 % reţete cu specific austriac, dintre care specialitatea recomandată va fi şniţelul tirolez care, potrivit tradiţiei, are dimensiunile mai mari decât farfuria pe care este servit.
 

Orientat spre genul de a alege unul din cele 2/ 3 feluri din meniul zilei, sau în eventualitatea în care se doreşte un alt preparat, se poate alege inclusiv dintre produsele expuse în vitrina caldă (supe, ciorbe, tocăniţe, sosuri, garnituri, deserturi etc). Ne propunem să oferim clientului nostru o gamă cât mai diversificată de bucate şi gustări preparate în totalitate din materii prime cât mai naturale şi ecologice.

 

 

Bistro Tirol asigură o atmosferă unică, prin felul în care este structurat pe cele două nivele. Parterul clădirii este destinat activităţii specifice, având o capacitate de aproximativ 60 locuri, iar la etaj dispunem de o sală care beneficiază de lumină naturală, poate găzdui 50 de persoane, este amenajată atât pentru evenimente/aniversări într-un cadru mai restrâns/privat, cât şi pentru o şedinţă sau un training, o conferinţă de presă sau un workshop. Sala este dotată cu videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, instalaţie de sonorizare, internet, climatizare, oferind şi alte servicii, astfel încât fiecare clipă petrecută în Bistro Tirol să reflecte întocmai preocuparea noastră pentru cadumneavoastră să beneficiaţi de tot ce este mai bun.
 

 

Primul bistro de tip austriac din Arad, îşi va deschide porţile după jumătatea lunii ianuarie, pe str. Petru Rareş nr 76,  unde sunteţi aşteptaţi de o echipă profesionistă de Luni până Vineri, între 9.00 - 18.00, iar Sâmbăta între 9.00 - 14.00.