Incendiul din Colectiv: Încă o tânără a murit. Numărul celor decedaţi a ajuns la 61

Data publicare: Luni, 14 Decembrie, 2015 Total: 1878 accesari

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, duminică seara, la o clinică din Germania. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie a ajuns la 61, notează Mediafax.

 

Ioana Raluca Pănculescu, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul Bagdasar Arseni, cu un avion militar. Anunţul a fost făcut de familia tinerei şi confirmat de Ministerul Sănătăţii.
 

De profesie psiholog, ea îşi pieduse ambii părinţi în urmă cu mai mulţi ani. Pentru că Goodbye to Gravity era una din formaţiile sale preferate, a mers în clubul Colectiv cu mai mulţi prieteni pentru lansarea albumului "Mantras of War".
 

Ioana era în stare foarte gravă, având arsuri pe o mare parte din corp şi complicaţii digestive. Cei care au vegheat-o, cât a fost în spital, au fost verii săi. De altfel, pentru ca familia să poată sta alături de ea în Germania, a fost lansată o campanie de strângere de fonduri.



Un număr de 22 de persoane rănite în clubul Colectiv sunt internate în continuare în spitalele bucureștene, dintre acestea două fiind în stare critică, potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătății publicat astăzi