Spectacol caritabil Bucuria Craciunului DUMINICA 13 DECEMBRIE la Teatrul de Marionete din Arad

Data publicare: Vineri, 11 Decembrie, 2015 Total: 3315 accesari

ARAD. Toti aradenii se pot bucura de un spectacol caritabil deosebit, care are loc DUMINICA 13 DECEMBRIE incepand cu ora 19.00 la Teatrul de Marionete Arad. AFLA DETALII

 

“Bucuria Craciunului” este titlul spectacolului caritabil, la care s-au gandit sa-l organizeze Arhiepiscopia Aradului impreuna cu mai multe asociatii din Arad: Asociatia Mobilizeaza-te, Asociatia Brancoveanu, Asociatia Magia Cuvantului, Asociatia Bunavestire, Asociatia Ieroman Arsenie Boca si Asociatia Ikon.

 

Programul acestui spectacol este unul variat, cu multe momente minunate, cu colinde traditionale romanesti a grupui vocal “Brancoveanu” si a grupului Psaltic “Sf. Ioan Damaschin”.

 

Deasemenea toti cei prezenti ii vor putea admira pe cei din trupa de teatru “Ardalion” in sceneta “In vizita…de Craciun”, iar mesterul popular Virginia Linul va spune “Povestea portului popular. La acest spectacol caritabil aveti ocazia sa vedeti o parade si expozitie cu vanzare a porturilor traditionale romanesti.

 

Banii stransi din expozitie si cei adunati din donatiile spectatorilor inimosi, vor fi dati unor cazuri sociale , precum si spitalului de Pediatrie dinArad.