Atrium Mall transforma Black Friday in White Friday

Data publicare: Vineri, 20 Noiembrie, 2015 Total: 2215 accesari

Cu totii stiti ce este Black Friday, ziua pe care o asteptam si in care visam sa gasim produsele pe care ni le dorim de saptamani de zile. Internetul si magazinele se intrec in oferte si promotii in aceasta perioada, incercand sa atraga cat mai multi cumparatori.
 

Dar ce este White Friday? Ei bine, pe scurt ea este Ziua Alba a Cumparaturilor in Atrium Mall si care iti aduce toate avantajele pe care le ai de Black Friday cu o saptamana mai repede, si anume, pe data de 20 noiembrie.
 

Dar White Friday nu este doar atat, ci pe langa sutele de produse la reducere oferite de cele peste 100 de branduri locale si internationale, vine si cu un eveniment pe masura care sa le ofere aradenilor si distractie, alaturi de shopping. Acest eveniment il are in centru pe nimeni altul decat Smiley, care incepand cu ora 20:00 va concerta live pe scena Atrium Mall.
 

White Friday este o invitatie deschisa tuturor aradenilor care vor sa il auda pe Smiley live si vor sa faca shopping, profitand de reducerile oferite de magazinele din Atrium Mall.