Baschet feminin: Universitatea "Goldiș" ICIM Arad - CSU Olimpia Brașov, scor 80-70

Data publicare: Joi, 12 Noiembrie, 2015 Total: 4174 accesari

Universitatea "Goldiș" ICIM Arad a învins, cu scorul de 80-70 (26-25, 21-11, 14-19, 19-15), formația Olimpia CSU Brașov, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale de baschet feminin, notează agerpres.ro.

 

ICIM s-a prezentat la startul partidei de miercuri seară, de la Arad, având un moral destul de scăzut după ce au pierdut în etapa precedentă, în fața echipei CSM Târgoviște, un meci care l-a avut practic în mână. Elevele lui Jose Araujo erau obligate să câștige în fața Olimpiei, revelația de până acum a LNBF, pentru a rămâne în contact cu echipele aflate pe primele locuri al clasamentului, însă debutul partidei nu a fost unul fast pentru arădence.
 

Debutul partidei a fost echilibrat, cele două team-uri mergând "cap la cap" pe tabela de scor, până când, profitând de o cădere a arădencelor, oaspetele au acumulat un mic avans, conducând la un moment dat cu 23-19. A urmat o revenire a arădencelor, care au preluat controlul "ostilităților" din teren, aducând soarta jocului pe un făgaș oarecum normal.
 

Însă, la fel ca la Târgoviște, după ce s-au desprins în sfertul 3, la 51-38, jocul arădencelor a intrat din nou în regres, permițând astfel Brașov să se apropie amenințător, înaintea ultimului sfert echipa gazdă mai având pe tabela de marcaj doar 6 puncte avans (61-55).
 

În ultimul sfert, pe care l-au câștigat cu 80-70, elevele lui Araujo au greșit mai puțin decât adversarele lor, reușind să își apropie o victorie dificilă, dar pe deplin meritată.
 

Principalele marcatoare au fost pentru Universitatea "Goldiș” ICIM Arad: Anca  Stoenescu 17 (3×3), Brankica Hadzovic 16 (2×3), Jasmine Gill 14, Kristen McCarthy 13 (1×3), Monique Reid 10, respectiv Gabriela Jane Sharpe 16 (2X3), Carla Bartee 14 (2×3), pentru Olimpia CSU Brașov.
 

Partida a fost arbitrată de Ionuț Moraru (Cluj) și Adrian Habor (Tg Mureș). Comisar FRB: Marius Hurgoi (Cluj).
 

Sursa citată noteză că urmează două săptămâni de pauză competițională în care Jose Araujo va putea pune la punct deficiențele pe care le-a constatat în jocul echipei sale și, mai ales, să lucreze la refacerea moralului acestora.

 



foto: facebook Univ Goldis ICIM Arad