Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

Data publicare: Vineri, 06 Noiembrie, 2015 Total: 8761 accesari



Ieri Aradul s-a îmbogăţit cu savoare prin lansarea laboratorului de cofetărie şi patiserie Savori Urbane - Atelier Gurmand.

 

Oana Igreţiu este mână pricepută din spatele conceptului care, susţine ea, este unul complet diferit de ceea ce se oferă astăzi în Arad: “Produsele noastre de cofetărie sunt manufacturate integral şi sunt preparate doar din ingrediente naturale: unt, frişcă naturală, arome naturale, ciocolată belgiană de cea mai bună calitate etc. Repertoarul nostru include atât prăjituri moderne, contemporane - bavaroises, entremets, Fraisier, Prinsesstorta, macarons - cât şi prăjituri şi torturi clasice, făcute <<ca la mama acasă>> - Tort Doboş, Grilias, Diplomat, islere cu nucă, beigli etc”, a declarat Oana Igreţiu.
 

 

Laboratorul de cofetărie şi patiserie a luat formă după ce blogul Savori Urbane a avut o evoluţie culminantă după lansarea din ianuarie 2013. Reţetele din cadrul acestuia sunt foarte clare şi uşor de înteles, astfel primind un feedback pozitiv concretizat prin numeroase poze ale cititorilor care pun în aplicare sfaturile primite.




Prin laboratorul Savori Urbane încercăm să introducem pe piaţa arădeană torturi elegante în locul kitchurilor, preparate din produse naturale şi ingrediente corecte”, susţine Oana, adăugând că arădenii pasionaţi de arta gastronomică vor avea ocazia nu doar să savureze produsele ci să le şi prepare în curând la atelierele săptămânale organizate la Atelierul Gurmand.

 

 

Laboratorul de cofetărie şi patiserie Savori Urbane - Atelier Gurmand, situat pe Calea Victorie nr. 46 (vizavi de fosta fabrica Strungul, actuala Fabrica de Tramvaie), poate fi contactat telefonic la 0729 700 280, iar produsele pot fi admirate atât pe blog cât şi pe pagina de facebok, Savori Urbane.

 

 


Silvia Irimie