GASCA ZURLI:Turneul VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNA se suspenda

Data publicare: Marti, 03 Noiembrie, 2015 Total: 2457 accesari

Cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, Gasca Zurli, anunta suspendarea spectacolelor VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNA din tara pentru urmatoarea perioada, din considerente privind securitatea spectatorilor.
 

“Avem un foarte mare respect pentru spectatorii nostri si regretam nespus ca sunt copii care voiau sa ne vada si care vor intelege mai greu de ce nu ajungem in orasul lor. Pentru noi este insa mai importanta securitatea spectatorilor (vorbim despre spectacole cu copii mici, care sunt tinuti in brate de parinti) si cum nu exista o precizare clara legata de spectacolele de familie in care parintii vin cu copiii si nu stim de la ce varsta e posibil conform legii sa fie copiii tinuti in brate, preferam sa ne gindim la siguranta lor inainte de orice”, se arata în comunicatul de presa emis astazi de Gasca Zurli.
 

Vor fi anulate spectacolele cu Gasca Zurli din urmatoare date:

  

Pitesti 6 noiembrie

Alba Iulia 7 noiembrie

Deva 7 noiembrie

Constanta 14 noiembrie

Slobozia 17 noiembrie

Oradea 23 noiembrie

Arad 24 noiembrie

Resita 25 noiembrie

Iasi 29 noiembrie

 

Contravaloarea biletelor cumparate online va fi returnata de Eventim la punctul de vanzare de unde s-au cumparat biletele. Cei care au optat pentru tiparirea biletelor acasa sunt rugati sa trimita un mail la contact@eventim.ro.
 

Biletele care au fost cumparate de la casieriile salilor de biletele vor fi returnate la respectivele casierii.