Hanul Moara cu Noroc: Vezi cum arată locul în care „timpul stă în loc”

Data publicare: Miercuri, 28 Octombrie, 2015 Total: 5334 accesari






Hanul Moara cu Noroc, situat pe șoseaua Arad-Ineu, este locul în care
„gazdele sunt talentate și oamenii tare faini”, conform descrierii oficiale.





Vederea de la strada este spectaculoasă, însă înăuntru vă veţi simţi că la un festival de film. Terasă, încăperile sunt aproape psihedelice, o explozie de culori gata să redea bună dispoziţie, iar hanul este răcoros şi rustic, fără a cădea în kitsch-ul nostru cel de toate zilele… “

 

Hanul Moara cu Noroc organizează evenimente, precum nunți, botezuri, aniversări, dar și seri pline de muzică cu artiști precum Lucian Drăgan sau Tinu Vereșezan. Restaurantele, decorate în stil tradițional, vă pun la dispoziție bucate alese, tradiționale și mereu proaspete.

 

Descoperiţi Hanul Moara cu Noroc într-un tur virtual AICI, iar pentru informații suplimentare, date de contact sau mărturiile celor care au trecut deja prin han, accesaţi www.hanulmoaracunoroc.ro și pagina de facebook.

 

 

 

ŞI TU POŢI AVEA PROPRIUL TUR VIRTUAL!
 

City Visual Group este agenția media care vă oferă servicii de promovare profesionale şi concepe şedinţe de tur virtual!
 

Turul Virtual se realizează printr-o tehnologie foto specială prin care se surprinde o imagine panoramică de 360 GRADE. Cadrul surprins este de o calitate superioară, cel care parcurge turul respectiv având posibilitatea să apropie prin zoom orice colţ sau chiar să treacă dintr-o încăpere în alta (unde permite spaţiul se pot realiza mai multe poze panoramice pentru o acoperire completă).
 

Unul din marile avantaje ale turului virtual constă în faptul că este o aplicaţie separată ce se poate introduce cu uşurinţă într-un site.
 

Pentru oferta City Visual Group, portofoliu şi informaţii complete despre serviciile agenţiei accesaţi www.turvirtual-arad.ro pagina de facebook City Visual Group sau sunaţi la numerele 0721 323 188, 0728 916 778!





foto: facebook Hanul Moara cu Noroc