Şampanie şi clipe magice la aniversarea Iulius Parfumerie - FOTO

Data publicare: Marti, 27 Octombrie, 2015 Total: 3490 accesari







Iulius Parfumerie a aniversat ieri trei ani de existenţă, alături de clienţi, prieteni şi colaboratori.
Toţi iubitorii de frumos au fost invitaţi la Atrium Mall, unde au fost întâmpinaţi cu şampanie, mâncare, muzică şi voie bună.





Este o zi specială pentru noi şi ne-am dorit să răsplătim clienţii care ne sunt alături de ani de zile, să le mulţumim atât lor cât şi colaboratorilor pentru că ne-au susţinut în tot acest timp”, a declarat Adelin Pantea, director Iulius Parfumerie.

 



 

Cu această ocazie, cei prezenţi s-au bucurat de clipe magice alături de Cătălin Pintea Magicianul, fost concurent Românii au Talent.

 



 

Surprizele Iulius Parfumeriei nu se opresc însă aici: „În luna noiembrie, în premieră în România, anunţăm două Black Friday, pline de promoţii şi oferte, la cosmetice şi la parfumuri. Cosmeticele vor avea reduceri masive, iar parfumurile vor fi la super promoţie, oferind la fiecare parfum achiziţionat, masculin sau feminim, un al doilea parfum gratuit pentru persoana iubită”, susţine Iuliu Pantea, manager general Iulius Parfumerie, amintind că în cadrul magazinului ofertele sunt la ele acasă, având „promoţii şi discounturi personalizate” pentru toţi clienţii.






Nu uitaţi să urmăriţi pagina de facebook, Iulius Parfumerie, pentru cele mai noi oferte şi să aflaţi care sunt noutăţile săptămânale din cadrul magazinului.




text: Silvia Irimie
foto: Andrei Dinu