Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

Data publicare: Miercuri, 21 Octombrie, 2015 Total: 6204 accesari

 




 

DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concurs AICI şi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei de Olla!

 

Ingrediente:

8 cupe de apă;

125 ml de cafea;

125 ml de zahăr brun;

2 bețisoare de scorțișoară;

3 cuișoare intregi;

1 pătrat de ciocolată semi-dulce.


 

 

Preparare:

Fierbe apa într-o cratiță, apoi adaugă scorțișoara, cuișoarele, zahărul și ciocolata. Când mixtura începe să fiarbă, amestecă până se face spumă. Dă focul la mic și adaugă cafeaua. Lasă 5 minute să fiarbă, apoi servește.

 

DeNovo Caffee este o societate care dorește să întâmpine nevoile clienților legate de consumul zilnic al produselor pe bază de cafea!

 

Situat în Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, bloc I5-1, ap 3A, te așteaptă cu o gamă bogată de cafea cu o calitate superioară, la prețuri accesibile.
 

 
 

Pe lângă cafea, DeNovo Caffee oferă servicii complete de vânzare şi închiriere aparate de cafea, noi şi second hand, începând de la consultanţa pentru alegerea aparatului optim pentru tine și furnizarea automatului, până la întreţinerea şi service-ul acestuia.

 

Pentru informații suplimentare poți contacta numărul de telefon 0747 297 763 sau accesa pagina www.aparatecafea-arad.ro și profilul de facebook, DeNovo Tehnic.