TOP 9 conturi INSTAGRAM ale celebrităţilor care merită urmărite

Data publicare: Vineri, 16 Octombrie, 2015 Total: 2848 accesari

Un site dedicat celebrităţilor de la Hollywood a realizat un top cu 9 conturi Instagram ale vedetelor care merită să fie urmărite. Pe lista aceasta se regăsesc personalităţi precum Beyonce, Charlize Theron sau Sir Ian McKellen.
 

Beyonce (@beyonce)

Deşi este recunoscută pentru discreţia sa, Beyonce postează pe Instagram imagini din vacanţele pe care le petrece alături de familie. Cântăreaţa americană pare să prefere destinaţii turistice exotice şi nu obişnuitele staţiuni vizitate de celebrităţile americane.Deşi rar, vedeta americană publică şi imagini cu fiica sa, Blue Ivy, care o însoţeşte în aproape toate călătoriile.
 

Charlize Theron (@charlizeafrica)

Catalogată ca fiind o prezenţă discretă, dar plină de eleganţă, actriţa sud-africană este extrem de activă pe Instagram. Ea publică imagini de la diferite evenimente la care participă, de cele mai multe ori gale caritabile, sau din călătoriile pe care le face în Africa de Sud.

 

Chris Pratt (@prattprattpratt)

Renumit pentru rolul din "Apărătorii galaxiei", Chris Pratt este activ pe contul său, postând fotografii care îl înfăţişează ca fiind un tip extrem de amuzant.
 

Potrivit sursei citate, Chris Pratt şi soţia sa, actriţa Anna Faris, sunt proprietarii pisicii care apare în celebra serie de filme "Stuart Little" - Snowbell. Numele real al pisicii este Mrs. White.

 

CITEȘTE CONTINUAREA AICI