Trucuri de protejare a părului în sezonul rece și recomandrea specialiștilor One Vision

Data publicare: Vineri, 16 Octombrie, 2015 Total: 2591 accesari






Frigul bate la geam, iar
în această perioadă nu doar organismul tău are nevoie de protecţie! Pentru a fi mereu încântătoare trebuie să îngrijeşti fiecare centimetru expus temperaturilor scăzute.

 


 

Părul tău este o parte a corpului foarte fragil și sensibil, cu toate acestea însă este foarte neglijat pe timpul iernii de multe doamne și domnișoare. Perfecte.ro a făcut o listă ce prezintă câteva trucuri de îngrijire pentru ca tu să fi mereu seducătoare, indiferent de anotimp!

 

Foloseşte uscătorul cu măsură

Încearcă să laşi părul să se usuce natural. Cu cât îl vei expune mai puţin la aerul fierbinte din foen, cu atât mai multe substanţe benefice din şampon şi balsam vor rămâne pe firul de păr.

 

Evită electrizarea părului

Este un fenomen care intervine mai ales în sezonul rece, când porţi căciulite şi pălării. Pentru a preveni această problemă, aplică spumă de coafare pe o perie şi trece-o uşor prin păr. Părul va fi "îmblânzit" în doi timp şi trei mişcări.

 

Evită spălările zilnice

Încearcă să-ţi speli părul mai rar decât vara. Stiliştii spun că ideal ar fi să o faci o dată la două zile, pentru a-ţi proteja podoabă capilară de degradare.

 

Aplică balsamuri şi uleiuri de păr care nu trebuie clătite

Dacă aceste produse rămân în păr, îl vor proteja de diversele tipuri de agresiuni aşa cum sunt expunerea la frig, umiditate, dar şi întinderile cu placa sau folosirea ondulatorului.

 

Apelează la un tratament profesional de păr

Stiliştii spun că este bine să mergi o dată pe lună la salon pentru a beneficia de terapiile profesionale cu măşti şi serumuri concentrate. În plus, specialistul îşi va da seama care este starea părului tău şi îţi va recomanda produse adecvate tipului de păr şi de problemă.

  

Salonul One Vision vă oferă multiple servicii de înfrumuseţare alături de un personal bine calificat, susţinut de produse profesionale de înaltă calitate! Între aceste produse se află şi Macadamia Natural Oil. Acesta creează o combinaţie unică de elemente rare pentru a oferi soluţia supremă pentru hrănirea părului, îngrijirea părului şi styling, astfel fiind perfect pentru protecţia necesară părului tău în sezonul rece.

 
Situat în Arad, pe strada Moţilor nr 2, cu intrare pe Calea Romanilor, One Vision vă pune la dispoziţie servicii de calitate şi un personal calificat, într-un cadru cald şi primitor!

 

Programul salonului de înfrumuseţare este marţi-vineri între orele 10:00 – 18:00 şi sâmbătă 10:00-14:00.

 

Pentru programări apelează 0357/427 763 şi nu uita să accesezi pagina de facebook, One Vision, pentru a fi la curent cu cele mai noi trenduri şi oferte!