Cum arată un Hotel & Spa de patru stele din Arad

Data publicare: Miercuri, 14 Octombrie, 2015 Total: 7982 accesari





Leon Hotel & Spa a fost inaugurat în 2014, fiind poziţionat în apropierea raului Mureş, pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr 5, cu acces imediat la şoseaua principal şi la doar câteva minute de centrul oraşului.

 


 

În cadrul Leon Hotel & Spa puteţi găsi:

31 de camere de confort superior

restaurant a la carte

lounge cafe bar şi terasă

piscina interioară mare

saună şi jacuzzi

 

Descoperiţi Leon Hotel într-un tur virtual AICI, iar pentru tarife şi contact accesaţi www.leonhotel.ro

 

 

ŞI TU POŢI AVEA PROPRIUL TUR VIRTUAL!
 

City Visual Group este agenția media care vă oferă servicii de promovare profesionale şi concepe şedinţe de tur virtual!
 

Turul Virtual se realizează printr-o tehnologie foto specială prin care se surprinde o imagine panoramică de 360 GRADE. Cadrul surprins este de o calitate superioară, cel care parcurge turul respectiv având posibilitatea să apropie prin zoom orice colţ sau chiar să treacă dintr-o încăpere în alta (unde permite spaţiul se pot realiza mai multe poze panoramice pentru o acoperire completă).
 

Unul din marile avantaje ale turului virtual constă în faptul că este o aplicaţie separată ce se poate introduce cu uşurinţă într-un site.
 

Pentru oferta City Visual Group, portofoliu şi informaţii complete despre serviciile agenţiei accesaţi www.turvirtual-arad.ro pagina de facebook City Visual Group sau sunaţi la numerele 0721 323 188, 0728 916 778!