Fostul iubit al lui Bobbi Kristina Brown, ar putea fi acuzat de implicare în moartea acesteia

Data publicare: Joi, 08 Octombrie, 2015 Total: 1619 accesari



Nick Gordon, fostul iubit al regretatei Bobbi Kristina Brown, ar putea fi acuzat de implicare în moartea acesteia, relatează revistele People și US Weekly, citate de UPI.com, scrie fluierul.ro.

 

Potrivit US Weekly și People Magazine, un complet de judecată din statul Georgia a hotărât că va lua în discuție eventualele acuzații de crimă împotriva tânărului de 25 de ani.

 

 

Gordon ar fi pregătit un "cocktail toxic" care a făcut-o pe Bobbi Kristina Brown să își piardă cunoștința și să fie spitalizată. Potrivit alegațiilor de presă, Gordon ar urma să fie pus sub acuzare pentru omucidere "foarte curând".

 

Pe numele lui Nick Gordon a fost deschis un proces de apărătorul familiei Brown, Bedelia Hargrove, prin care aceasta din urmă cere daune de 10 milioane de dolari pentru suferințele îndurate de cea care a fost fiica lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown.

 

Printre alte alegații formulate împotriva lui Nick Gordon este și cea potrivit căreia ar fi bătut-o pe Bobbi Kristina Brown, tânăra mărturisind apropiaților că Gordon nu este omul pe care-l credea, scrie revista People.

 

Cauza oficială a morții lui Bobbi Kristina Brown este cunoscută, însă este sub protecția unui ordin emis de un tribunal din statul Georgia, care a cerut sigilarea rezultatelor autopsiei.

 

Bobbi Kristina, 22 de ani, a murit în 26 iulie la Los Angeles, la șase luni după ce fusese găsită inconștientă în baia apartamentului său din Atlanta. A fost singurul copil al cântăreței Whitney Houston cu interpretul de R&B Bobby Brown. Bobbi Kristina a fost înmormântată, în august, lângă mama sa, în cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, notează sursa citată.