Scapă de imperfecţiunile tenului cu tratamentul Bright Skin

Data publicare: Miercuri, 07 Octombrie, 2015 Total: 2560 accesari




BRIGHT SKIN este un dispozitiv cu ultrasunete care permite reînnoirea pielii și prevenirea îmbătrânirii țesuturilor prin utilizarea ultrasunetelor: acesta constă într-o folie de metal , cu formă de spatulă a cărei frecvență de vibrație este egală cu 25000 Khertz , care înclinata la 45 ° permite distribuția undelor ultrasonice pe suprafață.

 
 

Curăţarea facială cu ultrasunete este alternativa pentru tratamentele clasice de curăţare a punctelor negre cu ajutorul extracţiilor. Diferenţele sunt majore – curăţarea cu ultrasunete este o metodă total neinvaziva şi care nu agresează deloc tenul. Datorită microvibratiilor produse de ultrasunet, sebumul şi impurităţile acumulate în pori sunt aduse la suprafaţa epidermei şi înlăturate.

 

Beneficii

estompează imperfecţiunile pielii

favorizează hidratarea pielii

elimină surplusul de sebum

redă luminozitate şi strălucire tenului

 

Tratamentul are însă şi contraindicaţii şi nu este recomandat persoanelor care aucicatrici sau boli de piele, epilepsie sau deficienţe renale.

 

Poţi opta pentru acest tratament facial în cadrul „celui mai mare salon de Remodelare şi Îngrijire corporală din Arad”, EDA Beauty Experience.

 

Într-un cadrul de excepţie, salonul EDA Beauty este locul în care se pune preț pe experiența unică a fiecărui client în parte. Terapiile sunt non-agresive, efectuate cu ajutorul ultimelor inovații în materie de aparatură, profesionalismul şi loialitatea EDA fiind puse în slujba persoanelor exigente, preocupate de propria imagine și de armonia garantată de un corp sănătos și atrăgător.

 

Profită de cele mai noi oferte ale salonului!

 
 

Pentru oferte, informaţii şi programări online puteţi vizita www.edabeauty.ro şi pagina de facebook EDA Beauty Experience.