Beneficiile mersului pe bicicletă pentru organism și siluetă

Data publicare: Vineri, 11 Septembrie, 2015 Total: 3467 accesari



Mijloc de deplasare la oraș sau la țară, bicicleta poate fi folosită la orice vârstă, fiind o activitate ideală pentru sănătate, dar și pentru remodelarea siluetei. Două ieșiri pe săptămână a câte 30 de minute, pe teren plat, sunt suficiente pentru ca binefacerile să se facă simțite, scrie passionsante.be, citat de agerpres.ro.

 
 

Mersul pe bicicletă ameliorează capacitățile cardio-pulmonare și remodelează coapsele și gambele. Cu un consum caloric între 400 și 800 de kcal pe oră, activitatea menționată dă o formă mai frumoasă corpului în ansamblul său. Accelerarea sau mersul în picioare pe pedale solicită mai mult inima și mușchii. Fiind o disciplină așa-zis "continuă", spre deosebire de mersul pe jos, de exemplu, ferește articulațiile de șocuri și nu expune practicanții la riscul de a-și deteriora cartilagiile șoldurilor, genunchilor și gleznelor.

 

Bicicleta este un mijloc de deplasare și agrement la îndemâna tuturor, indiferent de vârstă și condiție fizică, fiecare putând pedala în ritmul lui, încheie passionsante.be.

 


 

GOODRIDE - angajamentul Racing Bike Shop față de cei pasionați de biciclete

 

Racing Bike Shop estevânzător specializat de biciclete, piese, accesorii, echipamente și produse de întreţinere! Situat pe Str. Dorobantilor nr.1, vă pune la dispoziție produse de calitate superioară!

 

Racing Bike Shop promite să ofere, cu dedicare şi pasiune, asistenţă şi produse de calitate pentru upgrade-ul tehnic sau estetic al bicicletei tale!

 

Puteți vedea şi comanda produsele magazinului Racing Bike Shop și de pe site-ul www.racingbikeshop.ro, care se află într-o continuă actualizare, iar transportul în municipiu este gratuit la orice comandă! Informații Oferte, noutăți și evenimente se pot găsi și pe facebook, pe pagina Racing Bike Shop.