Laptele - elixirul tinereţii şi al unui organism sănătos

Data publicare: Joi, 27 August, 2015 Total: 2683 accesari

Când vorbim de lapte vorbim fără nici o exagerare despre un aliment minune, în conţinutul căruia găsim toate vitaminele, mineralele şi principiile nutritive de care organismul are nevoie. Pe lângă toate acestea, laptele este un aliment potrivit pentru orice situaţie, începând cu micul dejun, continuând cu pauză de la servici şi terminând cu ultima masă din zi.
 

Datorită ambalajelor disponibile momentan pe piaţa, laptele a devenit un aliment uşor de transportat şi consumat atât de către adulţi cât şi de către cei mici.
 

Compoziţia laptelui condiţionat şi distribuit industrial este relativ constantă. Valoarea sa calorică este de 62 kilocalorii /100 gr de lapte integral, de 45 kilocalorii / 100 gr de lapte semidegresat şi de 33 kilocalorii / 100 gr de lapte degresat. Foarte bogat în proteine (3,2%) şi în calciu (1200 miligrame la litru), laptele este un aliment recomandat tuturor vârstelor şi în mod deosebit în perioada de creştere!
 

Laptele este considerat una din cele mai valoroase surse de calciu, fosfor, potasiu, vitamina D, A şi B12 cât şi de proteine cu valoare biologică mare.
 

Laptele integral şi cel semidegresat conţin şi vitamina A, în timp ce vitaminele grupului B (B2 şi B 12, îndeosebi) sunt prezente în toate tipurile de lapte (integral, semidegresat, degresat). Valorea nutriţionala de netăgăduit a laptelui îl face pe acesta un aliment ideal pentru orice categorie de vârstă.
 

Având în vedere toate aceste aspecte laptele nu trebuie să lipsească din alimentaţia celor mici şi a adolescenţilor fiind fără doar şi poate elixirul tinereţii şi al unui organism sănătos. Datorită conţinutului bogat în calciu, fosfor şi magneziu laptele participa la fortifierea întregului sistem osos şi la păstrarea dinţilor sănătoşi. Cu alte cuvinte consumul zilnic de lapte încă din copilărie şi adolescenţa tine la distanţă afecţiuni serioase care pot apărea mai târziu că: osteoporoza sau fracturile pe oase fragile.
 

Vreţi să aveţi un zâmbet frumos şi dinţi fără probleme? În cazul acesta beţi lapte zilnic!

De fiecare dată când mâncăm aciditatea din cavitatea bucală creşte putând afecta smaltul dinţilor. Din fericire consumul de lapte poate rezolva această problemă prin intermediul cazeinei (proteine din lapte) care formează o peliculă protectoare la nivelul dinţilor protejându-i împotriva acidităţii locale. Şi nu în ultimul rând, fiţi siguri că în urma consumului zilnic de lapte scade semnificativ riscul apariţiei cariilor dentare.
 

Ia-ți doza de sănătate de la Helvetica Milk!

 

Helvetica Milk, prin precupările constante privind siguranţa alimentelor oferă satisfacție clienţilor săi, iar satisfacţia este determinată de calitatea și siguranța produselor pe care ți le oferă! Calitatea şi siguranţă produselor este responsabilitatea tuturor angajaţilor companiei şi este parte integrantă a culturii organizatorice a firmei.

 

 
 

Compania oferă o gamă largă de produse lactate proaspete, astfel încât să beneficiezi de doza zilnică de sănătate!

 

Pentru informații suplimentare despre Helvetica Milk și produsele disponibile, poți accesa pagina web a companiei, www.helveticamilk.ro