Campanie inedită de recrutare: EKR face angajări!

Data publicare: Miercuri, 08 Iulie, 2015 Total: 6035 accesari

Compania ELEKTROKONTAKT ROMANIA cu fabrici în Chișineu Cris, Sântana și Pâncota, angajează personal – confecționar cablaje auto.

Anunțul a fost făcut prin intermediul spotului publicitar pe ecrane LCD și cu ajutorul mânerelor publicitare, deţinute de City Visual Group şi montate în tramvaiele Companiei de Transport Public Arad, unde puteți găsi toate detaliile esenţiale.

EKR oferă salar de încadrare diferențiat în funcție de vechimea în unitate, tichete de masă pentru fiecare zi lucrătoare și transport gratuit!

Cerințele companiei pentru acest loc de muncă sunt acuitate vizuală, disponibilitate de lucru în schimburi, seriozitate și îndemânare.

 

Pentru informații contactați numerele de telefon:

Chișineu Criș – 0257 351 600

Sântana 0257 236 100

Pâncota – 0257 207 370 sau 0257 207 380

 

 

Ce sunt mânerele publicitare?

 

Sub denumirea generică de ,,Bus Handlle’’, acest tip de spaţiu publicitar este probabil cea mai inedită şi ingenioasă formulă de prezentare din câte s-au văzut până acum, vizând interiorul mijloacelor de transport în comun, în cazul nostru, tramvaiele.

 

 

Mesajul și informațiile conținute de acestea pot ajunge zilnic la aproximativ 1500 de oameni, număr reprezentând media înregistrată de CTP Arad pe un singur tramvai!

 

Puteți câștiga publicitate gratuită pe mânerele publicitare, pentru o perioadă de 2 luni, în 3 tramvaie!

 

Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de Facebook al City Visual Group (click AICI), oferiți un „like” și lăsați un comentariu pe profilul!

 

Concursul se încheie la 500 de likeuri obținute.

 

Pentru detalii și informații suplimentare despre oferta City Visual Group puteți contacta numărul de telefon 0721 323 188, vizita pagina www.cityvisual.ro sau scrie un email pentru adresa office@cityvisual.ro