Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos
Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

Duminica, 12 Februarie, 2017 12:19 Redactia CULINAR Comentarii 1424 vizualizari  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Redactia CULINAR Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Duminica, 12 Februarie, 2017 12:19 1424 vizualizari Tiparire

Mă numesc Alina Anamaria Bucatos şi gătesc de când mă ştiu…

Atunci când îmi aduc aminte de copilărie , îmi apar în minte momentele ferice când bunica făcea pâine, plăcintă întinsă cu brânză, langoşi cu usturoi sau gogoşi pudraţi cu zahăr vanilat…. Trag linie, fac socoată , iar rezultatul este o copilărie de basm plină de amintiri fericite.
 

Am început să gătesc de la o vârstă fragedă. Prima mea incursiune culinară a fost pâinea, iar mai apoi am devenit atrasă că un magnet, de lumea drojdiei, a aluatului dospit şi a bunatilor. Noi, familia Bucatos, avem o regulă nescrisă şi rareori încălcată. Masă de duminică era şi este şi acum sfântă. De-a lungul timpului, după ce eu şi fratele meu ne-am luat zborul din cuib, a devenit ziua în care eram toţi împreună. Mama mea pregăteşte şi acum cea mai bună mâncare din lume, iar cea mai fericită zi a săptămânii va fi întotdeuna duminică, când suntem toţi în jurul mesei.


 

Pentru mine, mama, nu şi-a dorit în mod deosebit să devin bucătar. Îmi spunea însă mereu să fac cea ce mă face fericită pe mine şi pe alţii. Pentru a putea să ne ofere mie şi fratelui meu, ceea ce avem azi, părinţii noştrii au făcut nu puţine sacrifii, programul lung de la servici, şi muncă care o solicită din plin, o face ape mama să ajungă acasă de multe ori istovită. Împreună cu fratele meu, aveam obiceiul să gătim pentru mama şi pentru tata şi să îi aşteptăm cu masă pusă, dorind să le oferim un moment de relaxare. Ne plăcea şi ne place şi acum enorm să îi surprindem cu asta. De multe ori surpriză era însă mai mult neplăcută, pentru că lăsăm în jurul nostru o adevărată răscoala, însă mama şi tată apreciau până şi asta. Sentimentul pe care îl aveam când le vedeam fericirea şi recunoştinţă din ochi era atunci şi este şi acum de nedescris. Mi-am dat seama atunci, că am găsit acel ceva care mă face fericită pe mine şi pe alţi.




Aţi putea spune că este vorba de mâncarea în sine, însă este mai mult de atât. E vorba de amintirea momentelor pe care le petreceam în jurul mesei, de momentele când eram contra cronometru, şi mă grăbeam să termin la timp masa, de momentele când eram împreună cu fratele meu,amândoi cu nasul în aceiaşi oală, de clipele de aşteptare cu masă pusă, şi de expresia fetei când mama intră în bucătărie şi găsea masă pusă, şi supă de roşii cu tăiţei în farfurie. Despre asta este vorba. Mai mult decât mâncare.  



Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure


 

Pentru mine şi pentru fratele meu, mama mea, îşi dorea cu totul altceva decât bucătăria. Am avut amândoi parte de o educaţie aleasă, graţie sacrificiilor pe care părinţii noştrii le-au făcut pentru noi. Visau pentru noi să devenim profesori, economişti, sau contabili. Noi, însă le-am cam spulberat visele şi am devenit amândoi bucătari. Acum, după câţiva ani de oftat, s-au obişnuit amândoi cu decizia noastră, ne-o respectă şi ne sprijină cu tot ce le stă în putinţă.
 

Fratele meu, este un bucătar iscuit, poate mai bun decât mine, la unele categorii, iar atunci când el îmi apreciază vreun preparat, asta echivalează pentru mine cu vreun Oscar culinar. Cu toţi avem lângă noi o persoană, care atunci când zice “Sări”, tu întrebi cât de sus sau de unde !
 

Pentru mine persoana aceasta este şi va rămâne fratele meu.
 

Gătesc destul de rar, exclusiv pentru el, însă atunci când o fac, pannacota este unul din deserturile lui favorite.

 

Ingrediente pannacota :

600 ml smântână lichidă pentru frişcă
 

1 vf de cuţit de cardamom
 

1 vf de cuţit de sare
 

60 grame zahăr pudra
 

Un plic de gelatină
 

Ulei

 

Ingrediente pentru sos :

250 grame de amestec fructe de pădure
 

50 grame zahăr pudră
 

Esenţă de portocală
 

Mentă pentru decor

 

1. Într-o crăticioara încălziţi smântână lichidă, împreună cu zahărul, cardamonul şi sarea. Atenţie! Nu încălziţi prea tare smântâna. În nici un caz nu trebuie să ajungă la punctul de fierbere.
 

2. Dizolvaţi gelatină conform indicaţiilor de pe pachet şi amestecaţi cu smântână lichidă.
 

3. Ungeţi 5 forme de ceramică cu puţin ulei şi turnaţi amestecul. Lăsaţi să se răcorească, iar apoi puneţi formele la rece, în frigider, minim 3 ore.
 

4. Pentru sos, puneţi fructele în vasul blenderului, împreună cu zahărul şi esenţă de portocală. Mixati bine, şi păstraţi sosul la rece până în momentul servirii.
 

5. Când serviţi, răsturnaţi, conţinutul unei forme, pe o farfurie întinsă, turnaţi sos de fructe de pădure şi decoraţi cu frunze proaspete de mentă.


 

Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

Mă numesc Alina Anamaria Bucatos şi gătesc de când mă ştiu…

Atunci când îmi aduc aminte de copilărie , îmi apar în minte momentele ferice când bunica făcea pâine, plăcintă întinsă cu brânză, langoşi cu usturoi sau gogoşi pudraţi cu zahăr vanilat…. Trag linie, fac socoată , iar rezultatul este o copilărie de basm plină de amintiri fericite.
 

Am început să gătesc de la o vârstă fragedă. Prima mea incursiune culinară a fost pâinea, iar mai apoi am devenit atrasă că un magnet, de lumea drojdiei, a aluatului dospit şi a bunatilor. Noi, familia Bucatos, avem o regulă nescrisă şi rareori încălcată. Masă de duminică era şi este şi acum sfântă. De-a lungul timpului, după ce eu şi fratele meu ne-am luat zborul din cuib, a devenit ziua în care eram toţi împreună. Mama mea pregăteşte şi acum cea mai bună mâncare din lume, iar cea mai fericită zi a săptămânii va fi întotdeuna duminică, când suntem toţi în jurul mesei.


 

Pentru mine, mama, nu şi-a dorit în mod deosebit să devin bucătar. Îmi spunea însă mereu să fac cea ce mă face fericită pe mine şi pe alţii. Pentru a putea să ne ofere mie şi fratelui meu, ceea ce avem azi, părinţii noştrii au făcut nu puţine sacrifii, programul lung de la servici, şi muncă care o solicită din plin, o face ape mama să ajungă acasă de multe ori istovită. Împreună cu fratele meu, aveam obiceiul să gătim pentru mama şi pentru tata şi să îi aşteptăm cu masă pusă, dorind să le oferim un moment de relaxare. Ne plăcea şi ne place şi acum enorm să îi surprindem cu asta. De multe ori surpriză era însă mai mult neplăcută, pentru că lăsăm în jurul nostru o adevărată răscoala, însă mama şi tată apreciau până şi asta. Sentimentul pe care îl aveam când le vedeam fericirea şi recunoştinţă din ochi era atunci şi este şi acum de nedescris. Mi-am dat seama atunci, că am găsit acel ceva care mă face fericită pe mine şi pe alţi.




Aţi putea spune că este vorba de mâncarea în sine, însă este mai mult de atât. E vorba de amintirea momentelor pe care le petreceam în jurul mesei, de momentele când eram contra cronometru, şi mă grăbeam să termin la timp masa, de momentele când eram împreună cu fratele meu,amândoi cu nasul în aceiaşi oală, de clipele de aşteptare cu masă pusă, şi de expresia fetei când mama intră în bucătărie şi găsea masă pusă, şi supă de roşii cu tăiţei în farfurie. Despre asta este vorba. Mai mult decât mâncare.  



Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure


 

Pentru mine şi pentru fratele meu, mama mea, îşi dorea cu totul altceva decât bucătăria. Am avut amândoi parte de o educaţie aleasă, graţie sacrificiilor pe care părinţii noştrii le-au făcut pentru noi. Visau pentru noi să devenim profesori, economişti, sau contabili. Noi, însă le-am cam spulberat visele şi am devenit amândoi bucătari. Acum, după câţiva ani de oftat, s-au obişnuit amândoi cu decizia noastră, ne-o respectă şi ne sprijină cu tot ce le stă în putinţă.
 

Fratele meu, este un bucătar iscuit, poate mai bun decât mine, la unele categorii, iar atunci când el îmi apreciază vreun preparat, asta echivalează pentru mine cu vreun Oscar culinar. Cu toţi avem lângă noi o persoană, care atunci când zice “Sări”, tu întrebi cât de sus sau de unde !
 

Pentru mine persoana aceasta este şi va rămâne fratele meu.
 

Gătesc destul de rar, exclusiv pentru el, însă atunci când o fac, pannacota este unul din deserturile lui favorite.

 

Ingrediente pannacota :

600 ml smântână lichidă pentru frişcă
 

1 vf de cuţit de cardamom
 

1 vf de cuţit de sare
 

60 grame zahăr pudra
 

Un plic de gelatină
 

Ulei

 

Ingrediente pentru sos :

250 grame de amestec fructe de pădure
 

50 grame zahăr pudră
 

Esenţă de portocală
 

Mentă pentru decor

 

1. Într-o crăticioara încălziţi smântână lichidă, împreună cu zahărul, cardamonul şi sarea. Atenţie! Nu încălziţi prea tare smântâna. În nici un caz nu trebuie să ajungă la punctul de fierbere.
 

2. Dizolvaţi gelatină conform indicaţiilor de pe pachet şi amestecaţi cu smântână lichidă.
 

3. Ungeţi 5 forme de ceramică cu puţin ulei şi turnaţi amestecul. Lăsaţi să se răcorească, iar apoi puneţi formele la rece, în frigider, minim 3 ore.
 

4. Pentru sos, puneţi fructele în vasul blenderului, împreună cu zahărul şi esenţă de portocală. Mixati bine, şi păstraţi sosul la rece până în momentul servirii.
 

5. Când serviţi, răsturnaţi, conţinutul unei forme, pe o farfurie întinsă, turnaţi sos de fructe de pădure şi decoraţi cu frunze proaspete de mentă.


 


Galeria Foto

Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos   - Foto
Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos   - Foto 1
Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos   - Foto 2
Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos   - Foto 3
Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos   - Foto 4

Stiri asemanatoare

  • Reţeta săptămânii: Plăcintă Stoarză cu brânză - de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii: Plăcintă Stoarză cu brânză - de Alina Bucatoş

    Duminica, 02 Iulie, 2017 23:11

    Indiferent de locul în care ajungi, şi de drumul pe care l-ai parcus până acolo, nu uită niciodată de unde ai plecat. Ca şi persoane, suntem suma oamenilor care au trecut prin viaţa noastră, a lo ...

  • Se încing bucătăriile Street FOOD Festival Arad

    Se încing bucătăriile Street FOOD Festival Arad

    Miercuri, 07 Iunie, 2017 10:50

    Dragi gurmanzi, se încing bucătăriile Street FOOD Festival Arad. În perioada 15 - 18 Iunie Piața Avram Iancu va deschide porțile unei noi ediții ale conceptului ce anul acesta ajunge în 9 ora ...

  • Reţeta săptămânii-Bruschete cu usturoi şi pătrunjel- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Bruschete cu usturoi şi pătrunjel- de Alina Bucatoş

    Duminica, 07 Mai, 2017 16:10

    Mie îmi place foarte mult usturoiul, cred că nici nu pot să supravieţuiesc fără el…iar reţeta de faţă, conţine o cantitate depravantă de usturoi. Am conceput-o că pe o alternativă la variant ...

  • Reţeta săptămânii-Lasagna Bolognese- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Lasagna Bolognese- de Alina Bucatoş

    Luni, 01 Mai, 2017 16:15

    Prietenă mea cea mai bună, Raluca, cataloghează mâncarea în două mari categorii : mâncarea care îţi vindecă sufletul şi restul…   Honey bunny, să ştii că ai dreptate!! ...

  • Reţeta săptămânii-Cheesecake de sărbătoare cu migdale şi căpşuni- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Cheesecake de sărbătoare cu migdale şi căpşuni- de Alina Bucatoş

    Duminica, 09 Aprilie, 2017 18:58

    De-a lungul timpul am învăţat cea mai preţioasă lecţie de gătit : nu ai nevoie de ingrediente scumpe nici de tehnică sofisticată ca să poţi să realizezi un preparat deosebit. Ai nevoie de un minim d ...

  • Reţeta săptămânii - Pui chinezesc picant-- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii - Pui chinezesc picant-- de Alina Bucatoş

    Duminica, 02 Aprilie, 2017 13:21

    Am învăţat să pregătesc această reţetă în urmă cu vreo 7 ani, pe vremea când soţul meu făcea mofturi la mâncare mai mult decât un copil de 2 ani. Declarase un război total c ...

  • Reţeta săptămânii - Waffles cu căpşuni - de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii - Waffles cu căpşuni - de Alina Bucatoş

    Duminica, 26 Martie, 2017 19:23

    Pentru mine, de câţiva ani încoace, weekend-ul, înseamnă o tradiţie frumoasă, pe care am transformat-o oarecum şi într-o rutină plină de satisfacţie.  Sfârşitul de săpt ...

  • Reţeta săptămânii - Salată de creveţi cu sos Marie Rose -de Alina Bucatoș

    Reţeta săptămânii - Salată de creveţi cu sos Marie Rose -de Alina Bucatoș

    Duminica, 12 Martie, 2017 17:44

    În urmă cu câţiva ani, am fost invitată să gătesc în timpul unei emisiuni speciale de Revelion, iar echipamentele de care dispuneam în platou erau aproape minime: o plită electrică imp ...

  • Reţeta săptămânii : Madleneis cu levănţică şi vanilie – de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii : Madleneis cu levănţică şi vanilie – de Alina Bucatoş

    Duminica, 05 Martie, 2017 04:13

    Am călătorit în Franţa de câteva ori, şi întotdeauna am făcut-o cu plăcere. M-am îndrăgostit profund şi irevocabil de aerul boem şi gustul irezistibil al mâncării de acolo. Re ...

  • Vezi ce mănâncă Regina Angliei!

    Vezi ce mănâncă Regina Angliei!

    Sambata, 04 Martie, 2017 16:44

    Te-ai fi aşteptat că o personalitate ca Regina Marii Britanie, să aibe o dietă compusă din cele mai sofisticate şi scumpe preparate culinare. Ei bine realitatea este însă foarte diferită. Fostul bucăt ...

  • Reţeta săptămânii : Pâine umplută – de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii : Pâine umplută – de Alina Bucatoş

    Duminica, 26 Februarie, 2017 17:43

    De pâine mă leagă cele mai frumoase momente din copilăria mea. Bunica făcea cea mai bună pâine din lume, iar ziua de copt ,care venea o dată pe săptămâna, era o zi de o importantă ega ...

  • Top 10 ce le mai scumpe alimente din lume

    Top 10 ce le mai scumpe alimente din lume

    Miercuri, 22 Februarie, 2017 14:14

     Dacă te-ai întrebat vreodată, de ce nota de plată de la restaurantele "haute cuisine", au întotdeauna mai multe zerouri de cât ai putea numără, atunci îţi spunem noi. Unele mater ...

  • Mic dicţionar al condimentelor

    Mic dicţionar al condimentelor

    Duminica, 19 Februarie, 2017 19:45

    Când am început să bucătăresc , cea mai mare provocare a fost potrivirea perfectă a condimentelor cu ingredientele de bază. Am dat greş de multe ori, ba condimentam prea tare, ba deloc. Am în ...

  • Gomboţi cu brânză şi sos de vanilie

    Gomboţi cu brânză şi sos de vanilie

    Duminica, 19 Februarie, 2017 17:12

    Gomboţii cu brânză a fost primul desert pe care l-am pregătit, aşa că va puteţi închipui cât de ataşată sunt de reţeta această… Îmi aduce aminte de copilărie, şi de primele ...

  • Pomana porcului la Pecica, un festin culinar ajuns la a şaptea ediţie! (FOTO)

    Pomana porcului la Pecica, un festin culinar ajuns la a şaptea ediţie! (FOTO)

    Luni, 19 Decembrie, 2016 08:34

    Pecica:Festin culinar în judeţul Arad, unde, duminică a avut loc un concurs internaţional de mezeluri, sau, mai exact, pomana porcului. Zece  porci de 100-120 kg au fost sacrificati la prima oră a zil ...

  • Reţete pline de savoare: Creveţi flambaţi în Coniac - Recomandarea Padam Bistro

    Reţete pline de savoare: Creveţi flambaţi în Coniac - Recomandarea Padam Bistro

    Vineri, 29 Ianuarie, 2016 12:20

    După cum bine ştiţi, cognacul este doar băutura distilată din vinul învechit, fabricată în provincia Cognac, iar creveţii sunt un aliment uşor, carnea lor delicată fiind bine pusă în valo ...

  • AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

    AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

    Marti, 05 Ianuarie, 2016 11:46

    Este un desert simplu, dar special, care nu conţine nici un fel de aditivi, arome artificiale sau agenţi de creştere – doar ciocolată de cea mai bună calitate. Magia produsă - prăjiturele ...

  • Scoici cu vin alb– Reţeta recomandată de Bruschetteria Prinzz

    Scoici cu vin alb– Reţeta recomandată de Bruschetteria Prinzz

    Miercuri, 23 Decembrie, 2015 12:22

    INGREDIENTE: 1 săculeţ scoici proaspete (2 kg) 2 legături pătrunjel proaspăt 2-3 linguri ulei de măsline 5-6 căţei usturoi, 1 praz 150 ml vin alb şi lămâie piper negru şi alb MOD DE PREPARA ...

  • Ce e mai sănătos pentru gătit: ulei sau untură?

    Ce e mai sănătos pentru gătit: ulei sau untură?

    Marti, 10 Noiembrie, 2015 15:13

    Uleiurile bogate în grăsimi polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui şi cel de porumb elimina o cantitate mare de aldehide, nişte substanţe toxice ”învinovăţite” de apariţia mai ...

  • Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

    Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

    Vineri, 06 Noiembrie, 2015 13:38

    Ieri Aradul s-a îmbogăţit cu savoare prin lansarea laboratorului de cofetărie şi patiserie Savori Urbane - Atelier Gurmand.   Oana Igreţiu este mână pricepută din spatele conceptului care, ...

  • Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Miercuri, 04 Noiembrie, 2015 13:22

    Ingrediente:   3 felii de pâine, 1 linguriţă de ulei de măsline, sos de roşii, mozzarella, ton în ulei de măsline, ceapă, măsline, legume, sare, piper după gust.    Mod de pre ...

  • Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Miercuri, 21 Octombrie, 2015 11:46

        DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concurs AICI şi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei de Olla!   Ingrediente: &nda ...

  • Cafea mexicană – savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Cafea mexicană – savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Marti, 06 Octombrie, 2015 12:36

    DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concurs AICI şi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei mexicane!    Ingrediente: - 125 ml de cafea - 80 ...

  • Ce face din Pizza Drive o adevărată delicatesă?

    Ce face din Pizza Drive o adevărată delicatesă?

    Vineri, 28 August, 2015 13:44

    Încă din anul 2002, Pizza Drive pune la dispoziţia clienților o selecţie variată de feluri de pizza din bucătăria clasică europeană, pregătite la cele mai înalte standarde.    Print ...

  • Reţeta lunii: Salată cu Pui – à la Pizza House

    Reţeta lunii: Salată cu Pui – à la Pizza House

    Miercuri, 26 August, 2015 12:31

    Ingrediente: salată bacon piept de pui roșii cherry rucola parmezan        Mod de preparare:   Pentru o porție de salată, se gătește la grill o jumătate de piept de pui de ...

  • Salată cu Pui –  à la Pizza House

    Salată cu Pui – à la Pizza House

    Luni, 17 August, 2015 12:47

    Ingrediente: salată bacon piept de pui roșii cherry rucola parmezan    Mod de preparare:  Pentru o porție de salată, se gătește la grill o jumătate de piept de pui dezosat, până ...

  • Au fost create „super-spaghetele” sănătoase

    Au fost create „super-spaghetele” sănătoase

    Miercuri, 05 August, 2015 13:09

    Două universități italiene, în colaborare cu Universitatea din Granada (Spania), au creat "super-spaghetele" cu mai multe fibre și proteine decât pastele obișnuite, care, susțin ei, sunt mult mai s ...

  • Secretele blatului perfect de pizza

    Secretele blatului perfect de pizza

    Luni, 29 Iunie, 2015 12:33

    Pizza este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria italiană, la care recurgem adesea dacă vrem să luăm masa în oraș sau, din contră, să ne relaxăm acasă fără efortul de a gă ...

  • Istoric culinar: Shaorma

    Istoric culinar: Shaorma

    Luni, 15 Iunie, 2015 13:25

    Etimologic vorbind, cuvântul arabesc “shaorma” provine din cel turcesc “çevirme”, care înseamnă “a învârti”.   Istoria spune că shaorma est ...

  • Google vrea să numere caloriile din fotografiile culinare

    Google vrea să numere caloriile din fotografiile culinare

    Miercuri, 03 Iunie, 2015 14:11

    Compania americană Google lucrează la dezvoltarea unei aplicaţii menite să indice informaţii referitoare la caloriile din mâncare, pornind de la evaluarea fotografiilor culinare.   Informaţia a fo ...


ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

Locuri de muncă în Arad. Maxstile face angajări!

Vineri, 08 Septembrie, 2017 16:11

Locuri de muncă în Arad. Maxstile face angajări!

Una dintre cele mai mari companii din Arad face angajări în cadrul extinderii activității și va recruta -muncitori necalificaţi la ansamblare schelet lemn și manipulanţi care & ...

( P) DELIZIOSO Gelato & Dolce- Înghețata de care sigur te-ai îndrăgostit !

Joi, 31 August, 2017 13:50

( P) DELIZIOSO Gelato & Dolce- Înghețata de care sigur te-ai îndrăgostit !

Chiar dacă toamna bate la ușă, înghețata DELIZIOSO din Arad este IREZISTIBILĂ și te așteaptă cu cele mai delicioase arome ! NU EZITA și cumpără înghețată de calitate !&Ic ...

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

Duminica, 03 Septembrie, 2017 13:50

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

   Pare greu de crezut că un covor murdar şi plin de praf să se poată întoarce vreodată la starea impecabilă de la început a culorii şi a ţesăturii, însă Vib ...

AFLĂ cum poți scăpa de 10 kilograme în doar o săptămână !

Luni, 28 August, 2017 22:24

AFLĂ cum poți scăpa de 10 kilograme în doar o săptămână !

Vrei să slăbești rapid ? Poți scăpa de 10 kilograme în doar 7 zile ! AFLĂ care este trucul !Iată ce reguli trebuie să urmezi ca să scapi de 10 kilograme în doar o săptăm&ac ...

Câți dintre noi facem astfel de gesturi ? VEZI VIDEO care te va pune pe gânduri

Luni, 21 August, 2017 08:41

Câți dintre noi facem astfel de gesturi ? VEZI VIDEO care te va pune pe gânduri

Un om simplu, șofer, dar cu suflet mare, a oprit în trafic și a făcut un gest demn de tot respectul ! Câți dintre noi am fi făcut la fel ? VEZI VIDEOErau 38 de grade, iar șoferu ...