Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?

Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?

Vineri, 06 Ianuarie, 2017 16:46 Andrada Bobis INTERNATIONAL Comentarii 1264 vizualizari  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Andrada Bobis INTERNATIONAL Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Vineri, 06 Ianuarie, 2017 16:46 1264 vizualizari Tiparire

VEZI imagini cu cei mai ciudați oameni din lume. Nu ştiai că există !

Mikel Ruffinelli este mamă a patru copii şi are cele mai mari şolduri din lume! Ea măsoară o circumferință de 2 metri şi 40 cm, şi nu doreşte să slăbească. În călătorii este nevoită să cumpere locuri pentru două persoane, ca să stea comod.Asha Mandela este femeia cu cel mai lung păr din lume, care măsoară 150 m . Doctorii o avertizează că acest record mondial o poate conduce spre paralizie. Femeia deține propria linie de produse şi accesorii pentru păr.Michele Koebke are cea mai mică talie din lume. Şi-a scăzut circumferința taliei de la 64 cm la 40 cm, prin purtarea unui corset, timp de trei ani. Fata are 25 de ani si este din Berlin, Germania şi doreşte să scadă talia la 38 cm.Ea este Cassidy Hooper, fetița care s-a născut fără nas şi ochi.Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?
VEZI imagini cu cei mai ciudați oameni din lume. Nu ştiai că există !

Mikel Ruffinelli este mamă a patru copii şi are cele mai mari şolduri din lume! Ea măsoară o circumferință de 2 metri şi 40 cm, şi nu doreşte să slăbească. În călătorii este nevoită să cumpere locuri pentru două persoane, ca să stea comod.Asha Mandela este femeia cu cel mai lung păr din lume, care măsoară 150 m . Doctorii o avertizează că acest record mondial o poate conduce spre paralizie. Femeia deține propria linie de produse şi accesorii pentru păr.Michele Koebke are cea mai mică talie din lume. Şi-a scăzut circumferința taliei de la 64 cm la 40 cm, prin purtarea unui corset, timp de trei ani. Fata are 25 de ani si este din Berlin, Germania şi doreşte să scadă talia la 38 cm.Ea este Cassidy Hooper, fetița care s-a născut fără nas şi ochi.
Galeria Foto

Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 1
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 2
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 3
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 4
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 5
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 6
Cei mai CIUDAȚI oameni din lume ! Ştiai de existența lor?  - Foto 7

Stiri asemanatoare


ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email: