AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro
AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

Marti, 05 Ianuarie, 2016 11:46 Redactia LOCALE / CULINAR Comentarii 2299 vizualizari  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Redactia LOCALE / CULINAR Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Marti, 05 Ianuarie, 2016 11:46 2299 vizualizari Tiparire





E
ste un desert simplu, dar special, care nu con┼úine nici un fel de aditivi, arome artificiale sau agen┼úi de cre┼čtere – doar ciocolat─â de cea mai bun─â calitate. Magia produs─â - pr─âjiturele cu mijlocul de ciocolat─â fluid─â, sunt o s─ârb─âtoare a gustului des─âvâr┼čit. 





INGREDIENTE:

3 ou─â

3 linguri zah─âr

3 linguri faina

1 vârf cu┼úit de sare

200 g unt cu 80% gr─âsime

400 g ciocolată cu cel puţin 75% conţinut de cacao (menaj)

 

 

MOD DE PREPARARE:

Ou─âle se bat spum─â cu zah─ârul, se adaug─â f─âina în ploaie ┼či se mixeaz─â în continuare. Se tope┼čte ciocolata cu untul, pe baie de aburi (bain marie), apoi se adaug─â ciocolat─â topit─â ┼či se omogenizeaz─â. Indiferent de volumul formelor în care alege┼úi s─â le preg─âti┼úi, acestea se ung cu unt ┼či se c─âptu┼česc cu hârtie de copt, unsa bine cu unt. Se pot coace în forme de brio┼če, sau de ceramic─â. Se recomand─âs─â preînc─âlzi┼úi cuptorul la 200 grade, timp de 6 - 7 minute pân─â când la suprafa┼ú─â se formeaz─â o crust─â de p─âmânt uscat. Se monteaz─â pe farfurii ┼či se serve┼čte imediat, lâng─â înghe┼úata de vanilie ┼či sosul de fructe de p─âdure.

 

 

Echipa Padam Bistro, situat pe Bd. G-ral Dragalina Nr.18, v─â dore┼čte POFT─é BUN─é!

AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro





E
ste un desert simplu, dar special, care nu con┼úine nici un fel de aditivi, arome artificiale sau agen┼úi de cre┼čtere – doar ciocolat─â de cea mai bun─â calitate. Magia produs─â - pr─âjiturele cu mijlocul de ciocolat─â fluid─â, sunt o s─ârb─âtoare a gustului des─âvâr┼čit. 





INGREDIENTE:

3 ou─â

3 linguri zah─âr

3 linguri faina

1 vârf cu┼úit de sare

200 g unt cu 80% gr─âsime

400 g ciocolată cu cel puţin 75% conţinut de cacao (menaj)

 

 

MOD DE PREPARARE:

Ou─âle se bat spum─â cu zah─ârul, se adaug─â f─âina în ploaie ┼či se mixeaz─â în continuare. Se tope┼čte ciocolata cu untul, pe baie de aburi (bain marie), apoi se adaug─â ciocolat─â topit─â ┼či se omogenizeaz─â. Indiferent de volumul formelor în care alege┼úi s─â le preg─âti┼úi, acestea se ung cu unt ┼či se c─âptu┼česc cu hârtie de copt, unsa bine cu unt. Se pot coace în forme de brio┼če, sau de ceramic─â. Se recomand─âs─â preînc─âlzi┼úi cuptorul la 200 grade, timp de 6 - 7 minute pân─â când la suprafa┼ú─â se formeaz─â o crust─â de p─âmânt uscat. Se monteaz─â pe farfurii ┼či se serve┼čte imediat, lâng─â înghe┼úata de vanilie ┼či sosul de fructe de p─âdure.

 

 

Echipa Padam Bistro, situat pe Bd. G-ral Dragalina Nr.18, v─â dore┼čte POFT─é BUN─é!

Stiri asemanatoare

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

  1. Ciorba ruseasc─â Soleanca Ciorba ruseasc─â Soleanca
    Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 67625 ori

  2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
    Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 25430 ori

  3. Pr─âjitur─â ├«n straturi cu biscui╚Ťi Oreo Pr─âjitur─â ├«n straturi cu biscui╚Ťi Oreo
    Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 15375 ori

  4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
    Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 10070 ori

  5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
    Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 6680 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

  1. Unde mergem ├«n weekend: ┼×trandul de la ┼×ofronea Unde mergem ├«n weekend: ┼×trandul de la ┼×ofronea
    Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 3860 ori

  2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede ap─â din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede ap─â din lume
    Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 3092 ori

  3. Ora┼če superbe de vizitat ├«n Italia Ora┼če superbe de vizitat ├«n Italia
    Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2530 ori

  4. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
    Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 2301 ori

  5. Rezerva┼úii naturale din Banat ┼či Cri┼čana Rezerva┼úii naturale din Banat ┼či Cri┼čana
    Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2279 ori